THE SLEEP LAB RABATKODE..

DE FINESTE RULLESKØJTER // MEN HVORDAN STÅR MAN PÅ DEM?

BELLA FORHELVEDE Ja så kunne jeg ikke trække den længere, hvor end jeg gerne ville. Men tænkte det var på tide at give slip på hende. Hun har ønsket sig rulleskøjter i nok 5 år nu – så nu måtte dagen komme. Og det blev så NU!Det er altså ikke helt nemt, sådan at finde rulleskøjter i denne Corona tid, for de er udsolgt stort set alle steder. Men jeg havde et lille trick i ærmet. Jeg kunne huske vi for 6 år siden, havde købt nogle rullesko i Lyngby, så jeg kørte fluks mod “Storbyen”. Ganske rigtigt, så var STREET LIFE åben og det var jo til vores held, og de havde også præcis de skøjter hun ønskede sig. DET ER IKKE SÅ NEMT som det ser ud. Hold nu kæft, hun har taget sig nogle fald. Det skal jeg lige vænne mig til, hun pludselig er ude hvor hun ikke kan bunde. Nu har jeg haft hende i så “kort snor” de sidste 5 år, hvor hun hverken har cyklet eller skulle gå selv i skole, så jeg er virkelig på dybt vand, sådan mor mæssigt. Kæft jeg er bange for hun kommer til skade, men igen, jeg har stadig asfalt under mine knæskaller, så man skal nok bare igennem det ; ) 
Skøjterne er fra mærket RIO ROLLER og som sagt købt hos STREET LIFE i Lyngby. Hvor meget han har tilbage, ved jeg self´ikke. Alt til udenfor leg, bliver revet væk, om det er tennisnet, bordtennis mm. Så er det gone. Vi skal jo være ude sammen, men med afstand.

Så vi ses på Gentofte Sygehus om nogle dage, med et brækket ben eller noget….Som man ville sige i USA “Pray for us”.

XX
R

IKKE REKLAME – DE ER KØBT OG BETALT AF OS ; )

1 kommentar

  • Wow.. Det er godt nok mange år siden jeg sidst har sået på rulleskjøter!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE SLEEP LAB RABATKODE..