HVAD FÅR I TIDEN TIL AT GÅ MED?

ANANAS I EGEN JUICE..

ANANAS I EGEN JUICE🍍🍍🍍🍍 Stolt af at Month of May er blevet 1 år og vi har fået så meget succes, det havde jeg ikke turde håbe på 🙌🏼 Tiden er gået så stærkt, jeg har næsten ikke kunne følge med, men jeg er super glad for, mit hårde arbejde ikke går ubemærket hen. TAK til FyensStiftstidende for den fine artikel, der fortæller om historien, og om jeg faktisk gjorde det hele til ære for min far❤️

HVIS MAN HAR ET ABONNEMENT så kan man læse hele artiklen HER.

XX
R

1 kommentar

 • Tina

  Stort tillykke med det første år 🙂
  Flot artikel og godt gået af dig 🙂
  Håber du har mange år med din drøm forude og trods denne tid.
  Pas på du og familien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD FÅR I TIDEN TIL AT GÅ MED?