DEN BEDSTE HÆTTETRØJE TIL DENNE CORONA TID..

JEG HÅBER I PASSER PÅ JER SELV..

VI HAR DET HELT OKAY Her I hytten der går hele dagen med at onlinehjemmeskole. Det er klart noget af en udfordring med tidsforskellen og at alt skal laves online og afl. online. Så jeg kan intet printe som Bella kan lave, hun skal sidde med min computer hver eneste dag, fra morgen til aften, så jeg bliver nødt til at lave mit arbejde fra 7.00 inden Bella står op kl 9.00.. Så en lille udfordring, men det er jo kun midlertidigt og så går det hele nok.

Vi hygger os og er bare glad for at være sammen her i Nordhavn, hvor vi jo er fra vi står op til vi går i seng. Jeg har gjort vores lille terrasse klar, så hun kan sidde udenfor og få lidt frisk luft, det tror jeg hun satte lidt pris på.. “Jeg skal bare lidt ud Torkild” Hahahahaa. Minder mig om “Gamle mænd i nye biler” eller er det “I kina spiser de hunde” Jeg blander dem sammen lige nu😂 VI FÅR ALLE LÆRT LIDT I DENNE TID og det er man jo hverken for ung eller gammel til😛 Glæder bliver ikke delt hele 50/50 kan jeg godt fornemme. Men der er ingen der gider curling børn, så vi må bruge tiden på at gøre os klar til “vi” skal flytte hjemmefra, for det er altså morens plan, engang. Jeg altså ikke jeg skal flytte hjemmefra, men hun skal og med den service jeg sørger for, så bliver det sgu svært for hende, så den skal vi lige have rettet op på ; )

STAY SAFE ALLESAMMEN – OG SOM MIN FAR ALTID SAGDE “HUSK AT GRINE MENS MAN GRÆDER”

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN BEDSTE HÆTTETRØJE TIL DENNE CORONA TID..