NOGET NYT, NOGET BLÅT OG NOGET GAMMELT..

SKY STRIKKEN ALLE SNAKKER OM..

MIN INSTA FLØD OVER da alle ville vide hvor min strik var fra… Strikken er købt på EBAY og jeg har ventet på den i 2 mdr. den er købt som et styling item til min Month of May kjoler, da jeg følte den ville være super cute til dem. Strikken er i virkelig krads kvalitet. Den er 1000% i akryl og med lidt krads uld i sig, den er til at holde ud, men den er ikke den lækreste at have på.

Det virker som om mange er lige glad med det, for i ville stadig gerne have et link til den HA! Jeg har købt den i en str. Large, da jeg ville have den i en oversize str. og da jeg kunne se den var fra China, så ved jeg bare af erfaring at jeg de laver ALT småt o størrelsen.

FIND MIN SKY STRIK HER❤️ Men husk jeg har advaret om at kvaliteten er ikke top dollar ; )

Kys

R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET NYT, NOGET BLÅT OG NOGET GAMMELT..