BOGSTAV HALSKÆDE // F FOR FARMAND..

EN HILSEN FRA PETER OG JEG : )

PETER UPDATE: Flere har været så søde og spørge om man stadig kan sende Peter en lille skilling og selvfølgelig kan man det, for hvis der noget der gør Peter glad, så er det når nogen vil hjælpe ham ; )

Peter bor stadig på YMCA hvor jeg fik booket 20 dage til ham – de udløber her den 2 marts, så jeg sidder pt. og er ved at booke 20 dage mere til ham, så jeg kan få ham væk fra gaden, mens det er hunde koldt☃️

Jeg så ham i sidste uge, hvor han desværre var rigtig deprimeret og det ramte mig lige i hjertet. Den 19 Feb. var det 3 år siden hans kone gik bort af brystkræft og denne dag/mdr. rammer altid hårdt😢 Det kender jeg selv alt til med min fars dødsdag, det gør bare ondt i hjertet endnu mere hele Marts mdr. fordi man sender så mange tanker til den der ikke er her mere.

Han var trist over hvordan hans liv var endt og han nu, havde boet næsten 3 år på gaden og før havde han både hus, bil og job. Han følte der var rigtig lang vej tilbage til et “normalt” liv igen. Jeg lovede så længe jeg var her, så ville jeg hjælpe ham alt hvad jeg kunne og prøve at få ham tilbage til noget der mindende om “et normalt liv”🙌🏼

HVIS DU VIL VÆRE MED TIL AT #savepeter KAN MAN MOBILEPAY TIL 60 37 89 97 MED NOTAT “PETER” SÅ VIL VI VÆRE EVIG TAKNEMMELIG❤️ #tænkmedhjertet

XX
Peter & Rikke

1 kommentar

  • Du er et godt menneske og et godt eksempel for os andre og din datter. Jeg ville slet ikke kunne skabe sådan en kontakt. Jeg ville ikke engang turde. Du er sej

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOGSTAV HALSKÆDE // F FOR FARMAND..