VERDENS FINESTE TEE´S ALLE SNAKKER OM..

EN GÅTUR IGENNEM NEW YORK..

JEG SØRGER ALTID FOR AT HAVE LIDT FORBEREDT, HVIS JEG IKKE HAR NOGET PÅ HJERET. SÅ HER FÅR I EN BILLEDSERIE AF NYC, NÅR JEG ER UDE OG GÅ MINE MANGE KILOMETER HVER DAG. EN HYLDEST TIL KOBE BRYANT VED MADISON SQUARE GARDEN💔

MIN BLOMSTERMAND SOM JEG HOLDER MEGET AF, HAN FORSTÅR IKKE ENGELSK, MEN PÅ EN ELLER ANDEN MÅDE FORSTÅR VI HINANDEN ; )

DEN SMUKKESTE JOE & THE JUICE I WEST VILLAGE..

HVIS JEG IKKE HAVDE HAFT BELLA MED, SÅ SKULLE JEG KLART HAVE BOET I SOHO. DET ER SÅ MEGET MIG..

NEW YORK HAR SÅ MANGE LÆKRE KAFFEBARER, JEG KOMMER DESVÆRRE BARE IKKE SÅ TIT PÅ DEM. JEG DRIKKER ALTID EN KOP KAFFE KL 7.15 OG EN KL 15.00 OG DER ER JEG JO ALTID HJEMME IGEN OG MIN VENINDE KATJA DRIKKER IKKE KAFFE, SÅ DET ER JO SÅ NEMT, SÅ ER DET IKKE DEM VI LEDER EFTER.

DET BEDSTE APOTEK I HELE NEW YORK, SYNES JEG. PLUS DE ELSKER CBD SOM JEG GØR ; )

 EN SMUK HATTEBUTIK❤️

EN FIN LILLE ISBUTIK “UPPER WESTSIDE” HELT OPPE VED MIN LÆGE, LIDT FRISTENDE MÅ MAN SIGE.

MIN MANDS ARBEJDE MED VORES BYGNING LIGE I MIDTEN..

MAN KAN IKKE SIGE NYC UDEN MAN SIGER FRIENDS. HER ER BYGNINGEN DE FILMER I SERIEN, SOM DER MONICA, RACHEL, CHANDLER & JOEY BOR I ❤️

SIG TIL HVIS I ØNSKER FLERE BILLEDER FRA BYEN, JEG HAR EN HEL RULLE.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS FINESTE TEE´S ALLE SNAKKER OM..