SKY STRIKKEN ALLE SNAKKER OM..

BOGSTAV HALSKÆDE // F FOR FARMAND..

DEN FINESTE GAVE TIL EN KVINDE den bedste gave jeg nogensinde har fået, har klart været min F halskæde. Jeg fik den d. 11 Juli 2018 – 4 mdr. efter min far døde. Gaven er fra min veninde Nanna, der virkelig havde trukket kortet på denne gave, da den i Danmark koster det samme som min husleje på min første lejlighed i Frederiksgade i Odense. Halskæden er fra det Amerikanske mærke ZOË CHICCO (faktisk fra New York) og har ikke haft den af siden jeg fik den❤️

F står selvfølgelig for FARMAND og jeg tænker på ham hver gang jeg ser på den og så har jeg ham så tæt på hjertet som muligt. Du kan få den i 3 forskellige materialer. Sølv, guld og rød guld – med og uden diamanter, men lad dig ikke snyde, så koster den næsten det dobbelte ; )

Find min halskæde HER.

🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKY STRIKKEN ALLE SNAKKER OM..