MAN TROR DET ER LØGN // MEN DEFINITIONSMAGTEN ER LIVE..

AF HJERTET TAK ❤️

TUSINDE TAK for den måde i har modtaget vores podcast på, det er virkelig overvældende ❤️ Endelig fik vi alt vores teknik til at virke og kogt alt vores ævl ned til 40 min – det er svært at begrænse sig når man skal klippe sådan et afsnit sammen.. eller det vil sige, jeg kan jo intet teknisk lave, det er Signe der har gjort ALT (thank god) ellers blev vi aldrig done med det, for jeg er håbløs. Virkelig!

Der er mange ting der forsvinder når man taper 5 timer og skal klippe det ned til et afsnit, men så er det godt man kan bruge det til andre afsnit også, I kan jo ikke se hvad tøj vi havde på, når vi har optaget de forskellige ting 😂 Vi måtte tape det samme afsnit flere gange, da vi koksede i noget med at gemme og noget med begge stemmer. I dont know. Jeg mødte bare op og varmede min mikrofon op og kævlede løs. Jeg kan mærke jeg har mange ting på hjertet, det er dejligt at komme ud med det “i tale” hvor på skrift, der kan mange ting forsvinde.

Jeg ville bare sige TAK🙌🏼 I er de bedste💞

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *