POSTKORT FRA DOMINICAN..

DE BILLIGSTE SOLBRILLER DU NOGENSINDE HAR SET..

MAN TROEDE IKKE PÅ DET alle der har set Signe og mit profilbillede fra DEFINITIONSMAGTENS PODCAST spottede ret hurtigt at Signe havde nogle ret fede shades på. Efter alt den opmærksomhed, blev jeg jo helt stresset over, hvis jeg skulle gå glip af et par fede solbriller til KUN 11.95 dollars. Ikke om jeg ville være med til det 🙂

Så jeg skyndte mig at købe et par stykker, hvis nu de gik i stykker og jeg blev rigtig glad for dem og til den pris, der kan man næsten ikke andet 🙂

FIND HENDES BRILLER LIGE HER..  

XX

R

4 kommentarer

 • Rikke H

  Hvad med DINE mega fede shades? Hvad hedder Rayban modellen? Kh en trofast følger💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Rikke

  Jeg har set på insta, at du har så mange fede solbriller. Jeg har rigtig svært ved at finde nogle der klæder mig, men tror vi har ret ens ansigtsform.
  Kan man på nogen måder få dig til at lave en solbrille-haul, hvor du viser alle dine frem og fortæller, hvad de hedder? Enten her eller på insta?

  Du er en kæmpe inspiration for mig. Håber du har en dejlig 1. Maj (mindes at have læst, at det var din fars yndlingsdag, så sender dig mange varme tanker <3 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Simone,

   Alle mine briller er jo desværre i NYC, så har nærmest intet her i DK ; ( men lover jeg gør det, når jeg har mine ting igen.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTKORT FRA DOMINICAN..