DEN PERFEKTE BRYLLUPS/FEST KJOLE..

SEE YA LATER ALLIGATOR // TUREN GÅR TIL..


(Picture: Pinterest)


JEG KAN SLET IKKE VENTE
Når man bor i varmen i 4 år, så kan man faktisk blive rigtig rigtig (rigtig) træt af den og mere crave en skitur. Men når man pludselig bor i et klima der minder om Danmark, så begynder man at længes efter varmen, specielt når man pludselig har samme farve som et stykke kopi-papir.

Min kære mand fylder 45 år den 11 Feb´og det eneste han ønskede sig i gave, var en tur et sted hen hvor der var varmt. Det fik han ikke, han får noget helt andet, så måtte han jo selv til tasterne😂 Så han har booket os en tur til Domican Republic og jeg har aldrig glædet mig så meget. Jeg har fået kendskab til AirHelp, så hvis vi oplever flyforsinkelse, så ved jeg hvor jeg kan søge information om hvilke rettigheder vi har. Har dog lidt dumme på over jeg har lagt mit badetøj i Danmark, da jeg tænkte, jeg slet ikke fik brug for det før til sommer. Well, H&M begynder vel snart at sælge det igen, hvis jeg kender dem ret ; )

Da jeg mødte M tilbage den 8 Dec 2006, der mødte jeg ham præcis 2-3 uger for sent, for hans mor og far havde nemlig givet hele familien en tur til Dominican Republic all-inclusive resort stil. Men da vi jo ligesom ikke var kærester da de bookede turen, så kom jeg heller ikke med. Noget lang næse da jeg stod der og vinkede farvel til ham og ham og resten af klanen dragede afsted på én af deres livs rejser. Der kom heldigvis en masse dejlige rejser med dem efterfølgende💞

Så om lidt over en mdr. der kan i finde mig på stranden her, måske med bar røv, det finder vi så ud af, men jeg skal i hvert fald have en stak bøger med og en masse spil, så skal der familie hygges. Kæft det bliver godt❤️ Vi skal bo på et helt nyt resort der hedder HYATT Ziva Cap Cana det er lige åbnet i Nov 2019, så tænker ikke det kan nå at blive slidt på så kort tid😛

HAR I NOGLE REJSER PLANLAGT DEN NÆSTE TID?

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE BRYLLUPS/FEST KJOLE..