OUTFIT POST // IKKE HELT DET SAMME ; )

IF YOU CAN MAKE HERE – YOU CAN MAKE IT ANYWHERE..

THIS ISN’T A FAIRYTALE Vi er nået vores 5 måneders mål i byen og der er mange tanker og følelser, når man laver en så stor flytning som vi har gjort. Men at så flytte fra Singapore til USA er nok endnu større af slagsen.
Vi har boet 4 år i Singapore – Asien i cellofan, det sikreste sted i verden, det reneste sted i verden og nok det sted i verden, hvor der er mindst larm og direkte til New York, det kan næsten kun gå galt til at starte med
New York er mange ting: den er beskidt, den er højtråbende og vinder altid i en råbekonkurrence. Den er “usikker” og den er til tider sindssyg skræmmende. Jeg kan stadig gå som Misse Møghe på gaden og holde på min håndtaske. Hvor i Singapore, kunne jeg stille den og komme tilbage 1 uge efter og den ville stadig stå der. Der var sgu ingen kriminelle der, for de vidste godt, stjal de noget så var der stokke slag.
Jeg havde nok aldrig regnet med, jeg skulle høre min datter sige “Her lugter lidt af pot mor”. Eller hun skulle overhøre samtaler som “I will kill you bitch” eller “You can come down here and you can suck my d**k”-  Og så skal vi ikke glemme, hun forstår 100% engelsk, så der er intet der går forbi hende længere. Folk har så mange offentlige samtaler, jeg krummer så meget tæer, for kæft, der bliver ikke sparet på noget og de er sgu lige glade med der er børn til stede.
Alt har sin charme, siger de kloge og det har man jo nok ret i, vi skal heller ikke glemme, vi flyttede til NYC for hun og vi, kunne blive lidt mere “street smarte” og det er hun da også ved at blive. Så må vi håbe det kommer til at gavne hende senere i livet.. Håber jeg, ellers er det godt, vi har en opsparing til hende, hun kan bruge på en psykolog, når hun bliver ældre. HA!

Hverdagen begynder at melde sig og ting begynder at blive bekendte. Jeg ved hvor jeg skal gå hen, hvis jeg ikke skal betale 20 dollars for 12 ruller toiletpapir og hvor man finder den bedste peanutbutter. Hvor man ikke skal tippe for sin kaffe og man skal tage en Uber frem for en yellow cab.

Jeg begynder at være “hjemme”❤️ og det er den vigtiste følelse man kan ha’ 💕

XX
R

1 kommentar

 • Tina

  Godt du begynder at finde ro og føle dig hjemme i NY 🙂
  Jeg ville nok aldrig selv være glad for at bo der.
  Det må næsten være den modsatte oplevelse af Singapore.
  Små kopper har store ører!
  Håber jeres datter kan klare mosten og at I passer godt på jer i NY.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT POST // IKKE HELT DET SAMME ; )