MONTH OF MAY RABAT // GLÆDELIG JUL..

SÅ ER VI LIGESOM I GANG..

DER HAR LIGE VÆRET LIDT STILLE HER PÅ “KANALEN” for Bella har haft fødselsdag, men det har faktisk ikke været det, der har fyldt meget.. Bella har været rigtig syg her på det sidste, influenza som alle andre, så røg jeg ned, så røg M, så røg Bella igen – ja, og så i hendes febervildelse glemte hun at hun havde tændt for badekarret, såaaah, jaaaah, vi fik besøg af underboen…!

Så kunne man jo så sige, jamen hvor var du Rikke… (Det gjorde M, det fortryder han i dag) jeg var ved at bage kage, lave romkugler og fødselsdagsboller PLUS pakke gaver ind og pynte op, så jeg var slet ikke inde i soveværelset hvor vores badeværelse er…!

Pludselig banker det på vores dør og det gør det normalt aldrig, hvor der stod en lille dreng og spurgte “I´m sorry, but do u have water running?”… Tror jeg kom til at skrige OH MY FUCKING GAAAAWD han så i hvert fald meget skræmt ud, jeg tror i hvert fald ikke de taler sådan nede hos ham!

Men seriøst. Jeg havde et helt badeværelse der var oversvømmet, hele vores gang, 50% af vores soveværelse og 100% vores klædeskab!!!

Så der har lige gået lidt tid med forsikringen, som så i dag meddeler at de ikke agter at fikse vores i vores lejlighed…. Måtte lige trække vejret og bare sige PIK inde i mig selv. M så en anelse mere slukket ud, noget som jeg så godt forstår. Man tør sgu ikke træde over nogen grænser her, så kommer de efter en og sagsøger en til man ikke kan gå mere!

Så ja midt i sygdom, fødselsdag mm. så fik vi også oversvømmelse, så den arbejder vi lige på, for det bliver noget af et projekt. Men det vi kan glæde os over, det er, vi rejser til Danmark på fredag i en uge++ så det bliver dejligt at komme hjem. Jeg har også en hel del arbejde jeg skal have styr på, så det er meget godt at komme hjem og touche base og spise noget marcipanbrød.

Jeg håber i er friske i Danmark og i har styr på alle jeres julegaver og ikke har oversvømmet noget – så er man nået langt ; )

Kys
R

3 kommentarer

 • Tina

  Stort tillykke med Bella 🙂
  Og håber ikke I skal blive mere syge nu nogen af jer, I har da taget jeres tørn.
  Oversvømmelse er bare lort, det kan jeg desværre tale med om.
  Jeg forstår godt du har været hængt op af det og jeg kan godt forstå med det amerikanske retssystem skal man passe på.
  Jeg håber du får det tørt inden I rejser hjem.
  Vi fik besøg af to mænd som kom uanmeldt (ikke nogen vi kender) de smadrede så vores hjem og fik lavet en oversvømmelse, fra køkken og ned i kælderen. De slog os så også lige og udøvede også vold overfor min datter, så her kunne jeg næsten håber jeg var hos jer og kunne sagsøge dem til de lå helt ned.
  Her i lille DK må vi så leve med at politiet ikke gider gøre noget, de har jo travl med terror i Danmark for tiden og forsikringen dækker ikke hvad andre gør i vores hjem, så det er godt nok puha.
  Så hvis noget forstå hvordan I har det med oversvømmelse, så det nok mig 🙂
  Til gengæld håber jeg I har fået fejret Bella ellers gør I det nok lidt når I kommer hjem og spiser juleguf 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg drikker morgenkaffen til den insisterende brummen fra en affugter, så…men ALLE julegaver blev klaret i går (score!)…så mangler jeg bare fødselsdagsgaverne (pik!). God jul snart – lyder som en hård og våd vej dertil :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Fuuuuck mand. Kram herfra! Og god jul til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONTH OF MAY RABAT // GLÆDELIG JUL..