JULEN BRINGER IKKE KUN GLÆDE..

JEG GRÆDER HVER ENESTE DAG…NÆSTEN

Jeg læste forleden dag et indlæg Mette Marie havde skrevet, om at græde og hvor ofte man gør det. Jeg kunne ikke lade være med at stoppe op da jeg læste det, og så hendes liste over hvornår hun sidste har gjort det, for min er ærligt lidt længere… meget endda!

Okay, jeg er også enormt følsom for tiden, men jeg græder stort set én gang om dagen, eller flere🙈 Der skal ikke meget til, måske er det de piller jeg tager mod min overgangsalder, måske er det grundet min overgangsalder og mine piller slet ikke virker endnu.

Men grunde til jeg græder:

TRYG reklamen på tv, den med redningskransen, så stor tuder jeg.

PANDORA reklamen med faren, der sidder på den juleflyver hans datter arbejder på. Find KLENEX!

MASTERCHEF Hver gang der er en der bliver sendt hjem i finalen… Okay, alle afsnit.

TINKA da nissen faldt ned af bjerget ; (

LIBERO børn der klatre på et bjerg iført en ble.

HJEMLØSE på gaden, og fordi jeg ikke kan finde min ven Peter, han har været væk i en hel uge nu ; (

JULEN kan ærligt slet ikke overskue tanken om Jul. For min skyld kunne den godt slettes. Det er roden til alt ondt og virkelig en måde hvor forskellige man er.

SØREN GADE hver gang han laver det opslag på FB om at miste. Mit hjerte går i tusinde stykker.

BABY BILLEDER Bella har fødselsdag i dag, og da jeg sad og kiggede alle hendes billeder igennem, måtte jeg sgu også lige snøfte lidt.

MIN FAR jeg græder hver dag over min far. I en eller anden form, så tænker jeg på ham og græder. Ved ik om jeg bliver ked af det, men “stor kærlighed er jo = med stor sorg”. Jeg synes December trækker tænder og det river totalt plasteret af, som man hele tiden prøver at putte på.

SINGAPORE når jeg tænker på hvor meget jeg savner Singapore og vores venner der stadig er der og dem som er taget hjem. Så hyler jeg også.

MUSIK jeg hyler når jeg høre en bestemt sang, for mig, har musik altid bundet minder til sig, så når jeg høre en sang vi hørte hjemme i mit barndomshjem, så får jeg også en klump i halsen.

///

Min kæreste græder næsten aldrig og jeg hyler konstant – og det er virkelig ikke fordi jeg er deprimeret, jeg føler mig (for det meste) i balance, der er self´ sket en masse de sidste par år. 2 dødsfald i familie, en flytning, Bella der har været syg nonstop, nyt firma, brækket fod, opstart i New York mm. Der har været meget på tapetet. Det ville være løgn at sige andet.

Men det er bare interessant at tage denne snak, for der er virkelig nogen som mig, der også græder meget ofte, og så er der andre der slet ikke gør det.

Så nu spørger jeg ligesom MM.. Hvornår har DU sidste grædt?

Kys fra NY
R

PS. LÆS METTE MARIES INDLÆG HER❤️

1 kommentar

  • Anette

    Jeg STORtudede i går, da jeg så Marriage Story på Netflix. Jeg græd også til Sporløs forleden. Og da jeg havde skændtes med min 10-årige søn for et par dage siden, og den dårlige samvittighed skyllede ind over mig bagefter (fordi jeg råbte og tilbød at hjælpe ham med at pakke, da han ville flytte hjemmefra). Og sådan kan jeg fortsætte. Så du er ikke alene ♥️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEN BRINGER IKKE KUN GLÆDE..