NÅR EN FLYTNING GØR MERE ONDT END MAN TROEDE DEN VILLE..

BRRRRRRRRRRRR……

NÅR MAN SKAL STØVE SIT TØJ AF man kunne jo ha´frygtet der var gået møl i vores vintertøj, da det ikke rigtig har været brugt i næsten 5 år. Let´s face it, når man besøger DK i juleferien, så er det jo ikke koldt koldt, der kører man i bil de fleste steder, da ens tid er så kort. Så man har ikke rigtig helt brug for de helt tunge skyts.
Det må man jo sige vi da får noget for vores penge nu ; ) Så da jeg hentede Bella forleden dag, der har jeg aldrig set en pige være så glad over sne, det har hun jo dårligt set imens vi har boet i udlandet. Det er sgu de små glæder man må tage med sig, de tæller bare endnu mere nu, specielt når man kun er 11 år❤️

Det er svært at være stylish når man skal have mange lag på, men så må man bare bare gå efter det praktiske. Jeg har lige købt SORELL støvler og jeg ønsker mig en CANADA GOOSE jakke der kan tage minus 20-30 grader. Så ved man sgu man er blevet voksen. Men jeg går stadig rundt og hvis der er én ting jeg hader så er det at fryse ; )

Håber I nyder December mdr. i DK. Vi lander desværre først den 22 og så skal vi retur den 1 jan igen kl 8.00 om morgenen. Snak om antiklimax… Baaaaah ; (

Ha´en dejlig aften

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR EN FLYTNING GØR MERE ONDT END MAN TROEDE DEN VILLE..