CAPE TOWN MY CAPE TOWN..

SAFARI I SYDAFRIKA // HVAD SKAL MAN PAKKE..

PAKNING TIL SAFARI er nok noget af det, der har været virkelig svært at finde ud af, og jeg har brugt alt for meget energi på det… Vil nogen mene. MEN jeg er et menneske der ikke kan tåle og fryse, og hvis jeg gør det, så bliver jeg en grim udgave af mig selv. Præcis som var jeg sulten og træt. Jeg er et følsomt menneske, så hvis alle være glade omkring mig, så skal mine behov sørges for.. og her mener jeg ikke andre skal gøre det, det klare jeg selv. Men det er en stående joke i mellem mine veninder og især min familie at jeg pakker for meget, når jeg rejser, så jeg kan klare alle vejr, vind forhold.

MIN GUIDE TIL DIN KUFFERT HVIS DU SKAL PÅ SAFRI I EN UGE:

1. Solbriller
2. Hat og ikke kasket, for dine ører bliver svitset.
3. Tørklæde som jeg har på på billedet.
4. Let dunjakke/vest – du skal tidligt op og ud kl 5.30 så der er koldt når solen ikke er oppe.
5. Sweatshirts – 4 stk.
6. Langærmet tynde trøjer/undertrøjer – sørg for du har lag du kan tage af. Vil mene 4 stk er nok.
7. 2-3 par safaribukser i neutrale farver – tag alle de ting med du har i brune, sand, beige, army, kaki farver.
8. Kondisko – du behøver ikke safaristøvler, og det gør du virkelig ikke.
9. Strømper til hele ugen, gerne et par ekstra par, du kommer til at svede. Meget.
10. Underbukser – igen, flere par end du behøver. De plastiksæder man sidder på, de gør man får fugt i fundamentet, evt. tag et lille håndklæde med du kan sidde på.
11. Striktrøje
12. Myggespray der er stærk nok til at skræmme malariamyg væk – vi valgte ikke at tage malariapiller, da der ikke var nogle i vores område og vi var enormt bange for de bivirkninger der kan være af det.
13. Solcreme, nok noget af det vigtigste, da UV index er på 12 der hvor vi var. Aucccch. Tag det meget alvorligt.
14. Kikkert – NOK NOGET AF DET VIGTIGSTE. Tak for tip til alle dem, der skrev det på insta, vi brugte den hele tiden og safari er ærligt intet uden en kikkert.
15. Støttestrømper –  det mener jeg helt ærligt. Specielt hvis du er ældre. Jeg var SÅ chokeret over at se alle de ældre der var med på turene, hvor hævet ankler de havde. Jeg blev så trist og var bekymret i 6 dage mens vi var der, og sagde det til min familie hele tiden, hvor sindssygt jeg syntes det var, det ikke var lovpligtigt man skulle have dem på. Vi sidder i en bil fra 5.30-10.00 og igen fra 15.00 – 19.00 uden at bevæge os i varmen.. Mine bekymringer var ikke forkerte, for den sidste dag vi var der, der døde en af vores fellow safarigæster ude på Savannen. Han fik en blodprop og faldt død om på stedet, man kan kun gisne om hvorfor. RIP ; (

Man skal virkelig tænke over at mange af de steder hvor der er safari, der har man også all inclusive og det er der mange der ikke kan håndtere. Så de drikker så ned hver aften og også til frokost, der er vin og sprut alle steder hvor vi kom hen, de havde det i køletasker, i baren, til SunDowner mm. ALLE STEDER. Vi får dårlig søvn, fed mad, har fløjet langt til SydAfrika og sidder stille i varmen, det er virkelig virkelig farligt. Så om du er ung eller gammel ha´støttestrømper på ❤️

16. Pak let bomuld, det er altid rart at have på i varmen og er nemt at skylle op.
17. 1 par pæne sandaler, der er altid en fest én af aftenerne og der klæder man sig pænt på
18. Festtøj
19. Jeans bare et enkelt par.
20. Veksle penge hjemmefra, da man giver drikkepenge til ens Ranger og andet personale.
21. Kamera
22. Fleecetæppe – men kun hvis man har plads i sin kuffert, men det er skide koldt at sidde i den bil og vi havde så meget gavn af det tæppe vi havde med. Faktisk mere end vi troede vi ville.

Lad være med at tænke, at du har pakket for meget, for du har højstsandsynligt ikke pakket nok og må få vasket der hvor du bor. Man er igennem rigtig meget tøj, da man bliver SÅ beskidt i de biler. Tag ikke dit bedste tøj med, for det bliver ødelagt af sandet og man kommer til at lugte af bål.

Nyd det for helvede, det er den bedste tur/rejse, jeg nogen sinde har været på og det er en jeg vil huske resten af mit liv❤️

LÆS MED NÅR JEG SKRIVER OM HVORDAN OG HVEM MAN SKAL REJSE PÅ SAFARI MED ; )

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAPE TOWN MY CAPE TOWN..