IKKE ALLE ER THANKFUL I DENNE TID..

JEG KAN TRÆKKE VEJRET IGEN..

DET FØLES BEDRE I DAG Jeg ved ikke om alle har læst mit indlæg om jeg er gået i overgangsalderen, hvis du ikke har læst det, så kan du læse det her det er nok noget af det hårdeste jeg har oplevet i mit liv, udover at blive kørt ned i 2012 og så miste min far. Jeg følte mig virkelig modløs og utrolig trist, ensom og top frustreret ; (

I dag ser jeg lidt lysere på det hele, jeg må finde det positive i det negative, det er jeg normalt så god til, men jeg skulle lige bruge en uge++ til at finde meningen med det. Og jeg tror på at det man kan holde til, det får man også serveret og jeg er stærk, jeg er modig og jeg er en problem løser og det gør jeg også med det her.

Jeg takker for alle de gode anbefalinger og råd i har sendt mig, jeg har læst hver og en, jeg skal nok skrive tilbage til jer, men jeg har haft gæster hele ugen, så har været lidt hængt op ; )

Kender i nogle vitaminer man måske kan tage hvis man er i menopause? Jeg kunne godt tænke mig at booste min krop så den er klar til det hele og kan klare det den går igennem❤️

Kys og kram her fra NY
XX
R

2 kommentarer

 • Christina

  Kan anbefale Bidro kvinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Farfar

  Kære Rikke, overgangsalder er sikkert en svær tid. Både for dig, Michael og Bella.
  Men hvis du tænker på at det er en naturlig ting for en rask kvinde, og lige giver to minutters eftertanke på at det er dig selv der bestemmer hvordan du og omgivelserne tager det, så er jeg sikker på, at du vil sende mig en lille tanke, og grine lidt af det.
  Tager du livet som det falder,
  går du gennem livets haller,
  altid i den bedste alder.
  Hils de to andre

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKKE ALLE ER THANKFUL I DENNE TID..