THE INSIDER GOES TO SOUTH AFRICA..

CAPE TOWN MY CAPE TOWN..

VI SKIFTER GEAR Vi er nu i Cape Town efter 7 dage på Safari, og det er nu meget godt at prøve noget andet, men jeg må nok indrømme jeg savner vores tidlige morgner, vores guide, vores staff der lavede mad til os, og det er se dyrene på en helt anden måde. Hvis jeg kunne tage mit hotelværelse med her til NYATI så gjorde jeg det any day. NÅR SOLEN SKINNER så skal man slå til. Vejret er meget skiftende her, det er lidt svært med tøjet, men det er jo luksus problemer. Jeg slog i hvert fald til og lige fik Bella til at knipse dette billede af mig i går. Jeg har ellers en stak MONTH OF MAY kjoler med, men det suser sgu for meget i skørterne ; )

Bukserne JASPER LIVING // Skjorte UNIQLO // Langærmet ZARA // Sweatshirt H&M..

Håber i får en dejlig aften, vi har været ude hele dagen, så vi hygger på hotellet med roomservice allesammen❤️

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE INSIDER GOES TO SOUTH AFRICA..