JEG ER HER ENDNU ; )

BRYLLUP I TOSCANA..

ITALY VIBES Jeg nåede ikke at poste jeg tog til Italien, men for Jer, der følger mig på Insta (@RikkeMay) der har I jo set det ; ) Vi var på en “dødstur” hvor M kun var der i Toscana i 36 timer og tilbage direkte på arbejde, det skulle måske ha´været lidt mere gennemtænkt og så alligevel ville vi ikke undvære det❤️

Vi var næsten hele vores Singa-crew/familie I Toscana og fejre vores venner Trine & Jesper med deres SÅ romantiske bryllup. Kan slet ikke fatte de rammer de havde arrangeret for os på ALLE de tre dage hvor de fejrede deres kærlighed❤️

De blev gift i Olivenlunden der lå på den venue hvor vi var og det var SÅ smuk

 DRESS: Min kjole var fra mærket NILI LOTAN det er en fransk dame der er designeren, der bor i New York, hun har en lille shop lige ved siden af hvor jeg bor og faldt for den med det samme. SHOES: Kunne ikke stå for kjolen og vidste jeg ville købe disse sko, også fra et New Yorker brand LEOFFLER RANDALL

Trine og hendes crew.. Se lige hvor smuk hun var og hvor smukt der var.. Idyllisk ; )

Bella blev passet af sin farfar, han fløj fra Frankrig for at passe hende, det var bare så sødt af hende. Sådan er det når man ikke har babysitter eller familie der bor tæt på. Så må man “jette” bedsteforældrene til byen. Han har nu nydt det, så det var lige så meget “win win” for ham, som det var for os❤️

That’s amore💓

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER HER ENDNU ; )