LIVET I NEW YORK..

HER BOR VI..

LIGE DER I MIDTEN AF DET HELE har vi slået os ned. Jeg bliver så rørt hver gang jeg står og kigger på bygningerne – Jeg havde ikke regnet med det ville ramme mig sådan at bo i området hvor tårnene stod og de nye står. Men det er virkelig så ‘stærkt’ og man mærker jo tydeligt hvor meget det fylder for rigtig mange fra New York og Amerikanere generelt og meget forståeligt.

Men lige så trist det er, lige så fantastisk er det også og TriBeCa er jo et fantastisk område, jeg er vild med det hele. New York er et skørt sted. Den ene dag bliver jeg stoppet i WholeFoods af en gammel dame der spørger mig, hvilken kirke jeg er medlem af og næste dage har man en ‘mamma’ der råber “MOVE get out of my way”😂 Det var aldrig sket i Singapore, men nu er jeg så heller ikke i Singapore mere og det skal jeg lige forene mig med.

Vi bor i denne bygning, som er én af New Yorks ældre bygninger. Jeg mener den er fra 1929´ish og bare så super smuk. Hver gang jeg går ind i den så bliver jeg så stolt, og det er helt skørt for jeg har ikke selv bygget den. Men den er SÅ smuk og tænk sig, midt i alt den kaos hvor tårnene falder, der er den blevet stående. Den har nok taget skade, det melder historien intet om, men der står hun og shiner for fuld udblæsning. Den symboliserer meget ‘skørheden’ herovre. Alt det nye kaotiske blandet med det gamle og historien💞

Jeg kalder hende “huset med et vindue” da vi kun har et vindue i stuen, soveværelset og på Bella´s værelse😛 Jeg elsker den gamle kælling og jeg elsker vores nye liv her i New York. Det skal nok blive rigtig godt.

Jeg glæder mig til at dele mere med jer og hvis jeg ikke melder ind her, så husk at følg med på @Rikkemay der poster jeg dagligt.

Ha´den skønneste weekend.

XX
Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIVET I NEW YORK..