HENDE DER FØLGER MED // EXPATLIVET..

EN INSTA UPDATE DER ER VÆRD AT DELE..

ET VIGTIGT BUDSKAB Jeg lavede en update på instagram, som faktisk har fået så meget kærlighed, jeg tænkte jeg ville dele den her også – havde faktisk tænkt mig at skrive et andet indlæg til bloggen, men det tror jeg ikke er nødvendigt, det her fortæller præcis det jeg gerne vil.

Det her er J.C, han bor på gaden lige rundt om hjørnet fra hvor jeg bor. Han er altid super høflig, og jeg giver ham som regel penge, når jeg går forbi – og hver gang siger han “thank you mam – god bless you”❤️.

Mange spørger altid “er det ikke bare det fedeste at bo i New York?” Og man ville jo være et skarn hvis man sagde “NEJ”, men jeg bliver også nødt til at sige, lige præcis det her, det knuser mit hjerte💔

For dét her billede, det er AMERIKA.. Land of the great! Landet hvor ingen griber dig, hvis du mister dit job og sundhedsforsikring. Landet hvor du faktisk ender på gaden, også selvom det er minus 15 grader eller 15år.

I går så Bella og jeg en kvinde der sad på gaden, højgravid og var hjemløs😢 Mit hjerte blev knust.

Forleden dag, gav jeg mig tid til at snakke med J.C da jeg ville høre hans historie. Hvordan var han endt her, det fine, høflige menneske. Han havde for 4 år siden, mistet sit job, kunne ikke betale for sin ‘health insurance’, sine børn, sine udgifter mm. Til sidst var han blevet smidt på gaden, og her havde han boet lige siden. Han startede på stoffer for at glemme hans struggles💔

Jeg gav ham 20 dollars så han havde råd til mad og shelter for en dag, og spurgte om jeg måtte tage et billede af ham, så jeg kunne dele hans og andres historier. Det måtte jeg godt, men han ville ikke vise sit ansigt, da han var bange for hans “mamma” så det. Selv i en tid, hvor man kæmper for sit liv, tænker han stadig på hans mor.

Hver dag har jeg en knude i maven, da det er svært at forstå, hvordan et land, bare kan tabe sine ‘børn’ på den måde. Og hvor uretfærdigt det er, der er så stor forskel mellem rig og fattig i USA.

Jeg skrev om det sidste år, da jeg besøgte min familie i Kentucky. Jeg havde ikke været tilbage siden 2005, og på bare de 14 år, der var flere af mine venner kommet i fængsel, var på stoffer, afvænning, døde eller kriminelle. Vi snakker om elite sportsudøvere, straight A-students der havde hele livet foran dem. Flere af dem lever for under 1 DOLLAR om dagen. Tabt deres eget liv og fulgt en sti, ingen havde troet på. Det er tragisk ;(

Så jov, New York er fantastisk. Ingen tvivl om det, bare ikke det her knuser mit hjerte så meget – og jeg må være helt helt helt ærlig og sige, det her kan jeg ikke holde til i mere end et par år tror jeg💔 Det bliver aldrig hverdag for mig. Aldrig!

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HENDE DER FØLGER MED // EXPATLIVET..