BARN MED INSTAGRAM & PJ ALL DAY..

JEG HOLDER EN PAUSE..

DET HELE ER LIGE LIDT OVERVÆLDENDE Det er ikke løgn når jeg siger, de sidste 2 mdr. virkelig har været hårde. Opstart af virksomhed, brækket ben, nedpakning af lejlighed, flytning, blive gift, ansøgning om visa i USA mm. Det har sat sine spor i vores lille familie og mest af alt i mit ‘sovehjerte’. Jeg har svært ved at trække vejret og har bare lige brug for at parkerer bloggen til jeg er i New York.

Måske tjekker jeg ind fra tid til anden – måske gør jeg ikke. Men vid jeg tænker på Jer og savner Jer❤️ Lige nu, der bliver jeg bare nødt til at holde lidt sommerferie og passe Month of May der tager alt min tid.

Jeg ønsker jer en dejlig sommer og vi ses på den anden side.

XX
R

5 kommentarer

 • Emma

  Du gör så rätt i att ta paus. Samla kraft och umgås med nära och kära. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  God pause, søde Rikke :-* Det er helt sikkert velfortjent og en vigtig prioritering. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Pas på dig selv og tag en velfortjent “pause”❤️ Håber på snart at få fingrene i en af dine fine kjoler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Velfortjent og pas på dig selv, men vi vil helt sikkert også savne dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARN MED INSTAGRAM & PJ ALL DAY..