DET NYE CHRICHRI ER PÅ GADEN OG JEG ER I // OG SÅDAN ER DET..

BARN MED INSTAGRAM & PJ ALL DAY..

PJ PRIMARK // Taske PROENZA SCHOULER // Sandaler COTTON ON // Solbriller CELINÉ // Halskæde ROCHELLE

NÅR MAN ER PÅ FERIE MÅ MAN GODT Jeg har ingen fancy garderobe med når jeg er her i Frankrig, det har jeg skrevet om før, i ser ingen heels i min taske eller æsker med smykker. Jeg har stort set kun hvad jeg står og går i. Men når jeg er her, så elsker jeg at tage Bella, min svigerinde og niece under armen og så tager vi på shopping i en by der hedder Toulon 40 min fra hvor vi bor. Mændene gider ikke med og vi gider faktisk heller ikke have dem med, så det passer meget godt ; )

I går var vi i PRIMARK god jeg både elsker og hader det sted. Der er alt for mange mennesker, og specielt når der så er udsalg. Men jeg skal derind hver gang, for jeg ved de har det skønneste lounge wear der ikke koster en dyt. Bella og jeg fyldte en kæmpe pose for 92 euro´s og så har vi også til resten af året ; ) Det sæt jeg har på kostede mig ikke mere end 10 Euro´s og det hoppede jeg sgu i da vi skulle ud og spise med hele vores slæng.

Mange af vores venner er kørt herned, for så at bo i området omkring vores lejlighed. Så i går da vi var ude og spise, der var vi 22 stk. Ung som voksen, og børnene kan løbe på stranden og lege mens vi sidder og spiser og drikker vino. Damn det er hyggeligt altså. Tænk sig nogle minder de børn får. Mine bedste minder fra min barndom er vores køreturer til Italien med min bedste ven Anders og hans mor/stedfar. Bedste minder ever.

Well, Bella har fået instagram, så nu vil hun selv have taget billeder og går mere op i sine egne billede end mine, men fik dog lokket hende til at tage denne i min PJ inden middagen i går ; )

Håber i nyder Jeres ferie hvis i er så heldige og ha´den nu et sted i verden❤️ og til jer der ikke er på ferie endnu. Hold on, den kommer ; )

XX
R

1 kommentar

  • Susan Ry

    Og så er der os, der har holdt tidlig sommerferie og derfor kan vente helt til næste år med næste ferie. Haha. Ej, jeg har nydt mine tre uger. Men hold da op, hvor fristes man, når man ser andre være i Barcelona, Mallorca, Frankrig, Kreta osv. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET NYE CHRICHRI ER PÅ GADEN OG JEG ER I // OG SÅDAN ER DET..