HR & FRU HAKKEBØF // HER ER VI SÅ ; )

TO SJÆLE ÈN TANKE // SE VORES KJOLER..

MIN ALLERBEDSTE AGURK selvom hun ikke bruger det navn så meget mere, så vil hun altid være min ACIE💞 I dag var jeg til event for første gang i 4 år. Det har bare aldrig passet sammen med jeg var hjemme, men lige i dag stod sol og måne rigtigt og jeg kunne deltage det var totalt optur. Det skal jeg nok fortælle mere om det event, for det var skide spændende ; )


Det var så hyggeligt at møde Christine og en masse af mine andre favoritter, men det der også var mega hyggeligt, var at ACIE havde en MONTH OF MAY kjole på da jeg kom, faktisk en hun selv havde hapset i kurven uden jeg vidste det. Den slambert 😂 Men se seriøst lige hvor fiiiin hun er, jeg blev helt rørt da jeg så hende i kjolen og så med hendes fine fine mavse. I kan nu bruge ACIE15 og få 15% rabat på alle kjoler i shoppen, hvis det skulle friste💓

Dejlig aften fra Nordhavn, nu vil jeg putte og få min skønhedssøvn så jeg er klart til studenterfest på torsdag hvor jeg skal til vores nevø´s fest og fejre han er done med gymnasiet og jeg skal spille beer bong med alle de unge drenge og gøre min kæreste mega pinlig over mig, som jeg gør bedst ; )

2 kommentarer

 • Sarah

  Jeg har lige et spørgsmål ang kjolerne – og kun fordi jeg er en lidt utålmodig sjæl 😊der står, at shipping tager Ca 2 uger. Er det stadig tilfældet nu, hvor i er flyttet. Eller hvordan hænger det sammen?

  Knus fra én, der meget gerne vil have fingre i en bow dress 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvornår kommer din fine kjole i shoppen?😍😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HR & FRU HAKKEBØF // HER ER VI SÅ ; )