MONTH OF MAY DISCOUNT KODE..

SIDSTE NAT UDE I SINGA..

ALTING HAR EN ENDE OG EN REGNORM DEN HAR TO I går aftes havde M og jeg, vores sidste aften ude i Singa. Hans ansatte holdte en stor flot afsked for ham, med taler, gaver, film og billeder de havde lavet til ham. Det var så rørende og så fint at se, hvor glade de har været for ham. Jeg tror måske også på et tidspunkt han var lidt ved at blive ked af det, også selvom han ikke vil indrømme det❤️ Han er jo lidt bløde den kære mand😛

Jeg havde klædt mig pænt på, da jeg stort set har været indenfor i 3 uger nu og er ved at blive skør. Har pakket og organiseret i 1 mdr, for det hele klappede som det skulle. Det virker som om det kommer til at ske, så kan man jo ikke ønske mere. Ja, så skulle det lige være at Bella ikke har været syg de sidste 2 dage og har været hjemme fra skole. DAMN, det adder bare lige ekstra pres på situationen. Men what doesn´t kill you makes you stronger. Åbenbart ; )

Vi kom hjem fra festen kl 23.00 og besluttede os for i vores semi brandet at bestille Mc Donalds, der så blev leveret 1 time og 20 min efter. Hahah, der sov jeg. Jeg var helt færdig, jeg vidste jo jeg skal skulle op tidligt i dag og sørger for flyttemænd etc. så det var ikke meget jeg nåede at få – De kom kl 09.00 og da kl var 14.00 der havde de flyttet alle kasserne fra lejligheden og den er nu klar til at blive overdraget til vores landlord, som det så fint hedder herude. 213 kasser er nu på vej over det store hav med kurs mod fjerner kyster ; )

Nu kan vi ikke gøre så meget mere, andet end at vente på at sidde på vores flyver på fredag kl 23.55 ❤️ Så i går var sidste aften ude, sidste selfie i spejlet, sidste uge med støvlen og sidste gang i varmen i rigtig lang tid.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONTH OF MAY DISCOUNT KODE..