FARVEL SINGAPORE // NU SKAL I NOK SLIPPE FOR AT HØRE MERE OM VORES AFSKED ; )

LIVET PÅ BÆNKEN I SLOWMO..

TILBAGE I DANNEVANG Vi har ærligt været i slowmo siden vi ankom til Danmark kl 7.00 lørdag morgen. Med 15 stykker bagage og alt for meget om ørerne, er det så skønt at bare være i nattøj hele dagen. Jeg har selv været i MENY i min campinghabit og jeg er icecold. De andre syntes var lidt pinlig, men hey, det var altid noget jeg ikke kom i bar røv😂

Vi sad bare og nød solen, mens Bella cyklede rundt og fik opfriskede reglerne indefor jernhesten on the loose. Hun har ikke cyklet siden sidste sommer, det er jo ikke ligefrem noget man gør i Singapore. I hvert fald ikke inden i byen, så bliver man ‘klippet’ af en taxa på et tidspunkt, for de kan slet ikke finde ud af at tage hensyn til andre end dem selv. De kører som om de har stjålet det hele. Så det har vi holdt os fra, jeg er blevet kørt ned af nok biler, tak!

Vi har sådan ca. spist 10 sodavandsis siden vi er kommet hjem og det er for os, smagen af sommer – også selvom det regnede helt vildt da vi landede og lynede en del. Nu kan vi trække vejret og nyde de næste 6 uger i Dannevang inden de 212(13) kasser ankommer og skal pakkes ud igen og livet starter op igen😛

Dejlig mandag til alle derude

XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARVEL SINGAPORE // NU SKAL I NOK SLIPPE FOR AT HØRE MERE OM VORES AFSKED ; )