ET BILLEDE SIGER MERE END TUSINDE ORD..

FARVEL SINGAPORE // NU SKAL I NOK SLIPPE FOR AT HØRE MERE OM VORES AFSKED ; )

(Trolley DELSEY) IKKE MERE KLAGESANG FRA MIG AF Det er slut prut nu. Nu slipper i for min klagesang om flytning og nedpakning, næste gang bliver det klagesang over udpakning og NYC. Tænker ikke det er den kedeligste historie at høre om. hahah.

Vi har haft den mest crazy dag med handover af lejlighed og afslutning i skole, så nu sidder vi bare og drikker kolde øl og kigger på hinanden med udmattet blikke. Men NU bliver det kun optur herfra. Det bliver så godt. Taskerne er pakket og vi har tjekket ud af vores hotel, vi har kun 700 timer til vi skal flyve, men det er helt okay. Det bliver så fedt at komme hjem til Danmark og den danske ‘sommer’ hvis den titter frem😂

Vi ses på den anden side, jeg glæder mig til at tjekke ind i Danmark og måske holde et læser event hvis i har lyst til det, hvor i kan komme og prøve kjoler og i kan hygge og bare sludre og sladre 😂 Ville der mon være interesse i det???

Kys fra den sidste gang i Singapore💋

ROGER OVER AND OUT🤘🏼

XX
R

 

MANGLER DU EN KJOLE TIL SOMMERFESTERNE SÅ HUSK AT SHOPPE HOS MONTH OF MAY.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET BILLEDE SIGER MERE END TUSINDE ORD..