15 ITEMS DU IKKE KAN LEVE UDEN DENNE SOMMER..

ALLE DE SIDSTE..


JEG ER NÅET DERTIL NU at jeg laver alle mine ‘sidste’ ting, som jeg har på min liste. Jeg har spist mine sidste omgang sweetpotato fries på POPULUS, jeg har nåede at spise på KILO Kitchen som jeg også gerne ville, jeg har fået brugt min pool mere end jeg nogensinde har gjort i de 4 år hvor jeg har været her. Det er alt sammen… Enormt emotionelt. Jeg kan godt mærke timerne tæller ned og mange af vores møbler har fået et nyt hjem. det er slutningen på dét vi kendte, men starten på en ny slags normal.

Jeg nåede også min sidste ladies night i går, med 2 af mine favoritter Camilla Amalie & Squeaks, hvis I har set navnene på mine kjoler i shoppen (Month of May) så kan i nok genkende nogle af dem💞 Vi havde vores sidste middag, vores sidste samtale om, hvor nederen mænd også kan være, vores sidste gåtur igennem gaderne ved alle de små shop houses mm. Vi kommer aldrig til at gøre dette igen, eller det tror jeg i hvert fald ikke. Næste gang vi ses er det i DK, når de fleste af os, der er rejst hjem, kan mødes. Det bliver sjovt at se hinanden i helt andre omgivelser, for det har vi faktisk ikke rigtigt gjort før.

Vi har et stort bryllup vi alle skal til i Sep. det ser jeg super meget frem til, og det er dét der gør, man ikke synes det hele er så ulideligt❤️ Et eventyr når nået ‘last page’. Tankerne flyver, søvnen bliver mindre, stressen stiger, følelserne bruser over, timerne bliver talt og der bliver pakket ned og gjort klar. Vi er KLAR!

Hvis mine indlæg bliver lidt sporadiske, så er det kun fordi, det hele er lidt kaos herude. Som ikke bare i lidt men nok lidt mere end vi lige kan overskue.

Vi ses på den anden side

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 ITEMS DU IKKE KAN LEVE UDEN DENNE SOMMER..