SÅ TOPPER VI DEN LIGE..

TILBAGE TIL HVOR VI STARTEDE ; (


TING KAN IKKE ALTID GÅ SOM MAN REGNER MED Vi har lige pt. nogle bolig udfordringer, det sker nok ofte. Den lejlighed vi havde fundet, viste sig ikke helt at være som de havde sagt med mdr. udgifter etc og pludselig blev den meget højere end hvad de havde meldt ud til os. Så tilbage til hvor vi startede og vi er pt. på bar bund på hvor vi skal bo når vi om 14 dage flytter fra Singapore.

Heldigvis skal M først starte op den 15 Juli i New York og Bella og Jeg, vi flytter derover den 15 August, så vi har lidt tid endnu. Det er bare ikke en super rar følelse ikke at vide hvor vi skal være når vores container ankommer midt august. Kan mærke det stresser mig super meget, ved ikke om det er en kvinde ting, for M tager det super chillaxed. Jeg kan mærke min krop den kører i top gear og tankerne de får frit spil. Tror det er fordi kvinder de ‘bygger rede’ og bare gerne vil have styr på en situation som denne ret hurtigt og mænd går bare med the flow.

Tror faktisk stresset omkring lejligheden er faldet til jorden, er én af grundene til jeg besvimede i DK, det hele blev bare for meget og jeg følte jeg var sådan i alarmberedskab hele tiden. Jeg havde svært ved at sove om natten og måtte have min ‘risdyne’ frem igen, sådan en dyne der tynger dig, så kroppen finder bedre ro, ligesom da man lå i sin mors mave ; )

Man skal bare ikke undervurderer en flytning. Det er SUPER fedt når man er der, men alt op til, det er godt nok hårdt🔥

Har I selv prøvet at flytte til et andet land, så ved i det ; )

Kys
R

 

1 kommentar

  • Maria R

    Hvor har du fundet din risdyne? Lyder som noget jeg kunen have gavn af, men finder ikke umiddelbart noget, når jeg googler.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ TOPPER VI DEN LIGE..