TILBAGE TIL HVOR VI STARTEDE ; (

FRIYAY // WEEKENDENS PLANER..

SÅ ER VI HER IGEN Én af de sidste weekender vi har her i byen, og den skal nydes i fulde drag. Selvom jeg er på krykker og ikke rigtig kan lave det helt store, så har vi planlagt vi i morgen holder et brag af en afskedsfest. Det er self´ikke hele vores klikke, for de er jo rejst hjem til Danmark allerede. Men vi er ‘the left leftovers’ som vi kalder det, og vi skal ‘danse’ hele natten i morgen.

Vi har lejet et festlokale på en fransk restaurant, så vi kan larme som vi er så gode til. Sidst da vi holdte en afskedsfest, der fik vi en klage dagenefter af ejeren og det er jo ikke cool. Vi er også som små børn og det indrømmer vi blankt. Det er partybus, røverhistorier, sang for fuld udblæsning, måske lidt (meget) råb og dans til den lyse morgen ; )

Det er bare ikke alle der sætter pris på det og det må vi jo respekterer og leje et lokale hvor man gerne må være de aber vi er. Vi har samlet det bedste crew vi har I Singapore til at sende os godt afsted, det bliver top hyggeligt. Alle dem på billedet er mange af vores venner der kommer i morgen, det er taget sidste weekend da vores venner Lars og Alexandra holdte deres crazy båd fødselsdag. Sådan noget har vi været gode til, at feste sammen, at være sammen også selvom vi havde børn med, bare at hygge og være spontane❤️ Meget fedt jeg var på en båd sidste weekend, med stokke og det hele. 2 dage før jeg fandt ud af den var brækket. Jeg havde lige taget forbindingen af, da den var blevet våd og skulle luftes.

Selvom det er super vemodigt at skulle sige farvel, så har vi heldigvis en masse andre der også kommer og joiner os og siger ‘på gensyn’ og det glæder vi os helt vildt meget til.

Hvad skal I mon lave?

XX
R

HAR DU SET DU KAN SHOPPE NYE MONTH OF MAY KJOLER HER?

1 kommentar

 • Tina

  Lyder dejligt med jeres fest.
  I må nyde det og den sidste tid inden flytningen 🙂
  Jeg skal ordne alle mine hestefolde og være lidt ekstra omkring alle dyrene og hygge om min datter 🙂
  Rigtig god weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGE TIL HVOR VI STARTEDE ; (