VERDENS BEDSTE PYJAMAS // VÆRD AT HOLDE ØJE MED..

JEG ER KÆMPE FAN af UNIQLO det er ingen hemmelighed. Jeg har dog aldrig rigtig postet det her, da jeg godt vidste i ikke kunne købe det i Danmark, men nu er den jo åbnet og også online, så i skal da ikke snydes for denne anbefaling.

UNIQLO laver rigtig tit design samarbejder med kendte designere og lidt mindre kendte, i hvert fald i min verden. Men da min veninde Stine fortalte mig og et samarbejde de havde lavet med Ines de la Fressange, sagde jeg ‘HVEM???’ Jeg endte dog med at købe 4 PJ´s fra hendes sidste kollektionog har ELSKET dem og stadig gør, så da jeg så de havde lavet endnu et med hende, måtte jeg bare eje denne 💞

Jeg ved ikke om de ikke har haft så mange denne gang på deres website, da næsten alle er udsolgte, men seriøst, hvis de kommer igen, så skal i klart købe én af dem for i vil aldrig fortryde det😘

Find UNIQLO X Ines de la Fressange lige HER.

Bare lige et søndags tip fra mig til Jer, i dag står den på Netflix & Chill.

Kys

R

1 kommentar

  • Nadj Hylstrup

    Hej 🙂!
    Hvor er din fine halskæde med “F” fra?
    Mvh. Nadja

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg