TING JEG TÆNKER OVER..

MÅ DELE DETTE MED JER // DEN PERFEKTE HVIDE SKJORTE..

MÅTTE VENDE OM I GÅR da jeg havde været i H&M for jeg kunne ikke glemme denne fine hvide skjorte med flæser der hang der og kiggede på mig og kaldte mit navn. Jeg har lidt shoppe stop, da vi lige har været i NYC selvom jeg intet købte da vi var der, men turen i sig selv var en anelse pebret, så det er meget fornuftigt at skrue lidt ned for retail therapy, men denne måtte jeg eje😛

Skjorten er som sagt fra H&M og er at finde LIGE HER.

💞
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING JEG TÆNKER OVER..