ET BREV TIL MIN FARMAND // ET ÅR ER GÅET..

SÅ ER VI ONLINE // MONTH OF MAY..

TØSER LET´S ROCK AND ROLL Så er Month of May online og jeg håber i kan lide det jeg har lavet 💞 I dag er det som sagt et år siden min far gik bort, så tænkte at siden det hele startede med jeg gerne ville gøre min familie og far stolt af mig, så ville det også være den helt rigtige dag at lancere mit mærke❤️

Så daddy, den her er til dig💞

SHOP MONTH OF MAY HER.

XX
R

4 kommentarer

  • Sissel

    Meget smukke kjoler!!! Til os der er str xs/s – kommer kjolerne i den størrelse eller ville man godt kunne passe s/m? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denise Amanda

    Det er så fint! Stort tillykke. Virkelig sejt gået😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET BREV TIL MIN FARMAND // ET ÅR ER GÅET..