JEG HAR HØRT DET ER MAGISK // SKINCEUTICALS PHYTO CORRECTIVE GEL..

DEN DAG JEG BLEV NÆGTET ADGANG..

JEG TROEDE SELV JEG HAVDE TAGET PÆNT TØJ PÅ men det var der åbenbart andre der ikke mente. I onsdags var M og jeg på datenight, og efter vi havde spist, der ville vi lige have en nightcap før vi vendte snuden mod Orangehuset igen, men da vi ankom til Atlasbar en ‘enormt fancy bar’ synes de selv, der blev vi afvist i døren fordi de mente jeg havde ‘flip flops’ på… WHAT THE FUCK?

Alle der kender mig ved jeg har haft knust mit venstre ben og eftersom jeg har haft 12 skruer og 1 metalplade i benet, så har jeg virkelig svært ved at gå i højehæle, men når det så er sagt, så synes jeg virkelig ikke mine sko ligner badesandaler 😛 Men hvad ved jeg, jeg har heller ikke arbejdet i modebranchen i 12 år. Nåååårh jov, det har jeg jo. Hahahah.

Uden vi havde talt om det før, viser det sig, både M og jeg er blevet afvist én gang før begge to grundet noget med tøj, så 3 forsøg og 3 afvisninger, det er ikke den bedste record må man sige. Tror ikke vi prøver at smide vores penge efter dem igen.

Det kan man virkelig kalde dårlig service🔥

Men heldigvis er det fredag og så laver jeg sgu bare min egen G&T iført nattøj OG flip flops!

Go´weekend derude

💞

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR HØRT DET ER MAGISK // SKINCEUTICALS PHYTO CORRECTIVE GEL..