NÅR MAN DRØMMER..

VERDENS BEDSTE KANELSNEGLE AF EMILY SALOMON..


(Alle billeder er lånt fra Emily Salomon)

VI HAR TRAVLT HER I HUSET denne weekend der er der virkelig pres på, for Mr M fylder altså 44 år og det skal jo ikke gå stille hen 😂 Hele dagen har Bella og jeg købt og pakket gaver ind. Købt to STORE FIRE TALS balloner, små balloner, bordpynt. Han fortjener verdens bedste fødselsdag, for han har også haft et hårdt år ligesom mig.


(Alle billeder er lånt fra Emily Salomon)

Så der bliver bagt boller, kanelsnegle og forberedes til fondue 💞 De eneste ting han ønsker sig. Så må vi bare håbe han kan lide hvad vi har købt til ham, men det kan vi ikke afsløre endnu ; )

Den bedste opskrift på kanelsnegle kan KUN findes hos min søde veninde Emily Salomon, hun er min kage/bage guru jeg altid vender mig til, for hun er lige så sød som sine kager💓 og jeg har lige bagt 14 lækre styks og jeg satser på at vi spiser halvdelen her til aften mens vi ser ‘along came Polly og så resten i morgen tidlig når der skal synges ‘HØJT hurra’.

VERDENS BEDSTE KANELSNEGLE

Nom Nom Nom

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN DRØMMER..