NEW YORK // HOTEL ANBEFALINGER..

TRÆN DINE ARME TYNDE OG TONET PÅ 4 MINUTTER..

JEG KAN IKKE HUSKE HVEM DET VAR men jeg skylder hende min næstefødte. Der var en der skrev til mig på min instagram og anbefalede mig træningskanalen ‘POPSUGAR FITNESS‘ med workout videoer hvor du kan træne hele kroppen. Jeg tænkte egentlig ikke så meget over hendes anbefaling, for jeg træner jo med Frida Hallqvist online, så kunne ikke lige rumme flere platforme at træne på, men da jeg så man kunne træne sine arme på 4 minutter og de chicks der trænede så über cool ud.

Jeg har trænet i 2 uger nu, hver dag KUN 4 minutter (her snakker vi kun om mine arme) og der er seriøst flere der i denne uge har sagt til mig, uden jeg har sagt noget, de kan se det. Yaaay.

Så hvis du også vil have tonet og trimmede arme, så skal I altså lige tjekke hende trænings madammen ud. Hun ved hvad hun snakker om.

Find videoen HER hvor du kan træne dine arme uden udstyr. Burn Bitches🔥🔥

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YORK // HOTEL ANBEFALINGER..