SKINCEUTICALS // UPDATE..

OG DET ER IKKE GRÅ HÅR..

OG SÅDAN ER DET Ja, man skulle tro jeg havde et hovede fuld af dem. Vi er lige landet fra Tokyo og Bella har så glemt hendes sprit nye Ipad i sædet hvor hun sad. Jeg mener seriøst jeg snart får lange patter!!! Hvis det ikke er det ene, så er dét det andet – og så er der måske nogle der ville mene jeg skulle ha´sørget for hun fik den med, men jeg stod for 700 andre ting, og når man er 10 år så skal man også kunne sørge for sig selv og tage bare en lille smule ansvar. Så hvis den Ipad er væk, så må man jo arbejde for at tjene til en ny, og det bliver nok omkring 2039 hun får råd til den #fuckme😳

Men i det mindste kom vi da hjem med M´s computertaske og alle vores pas, så helt galt er den ikke gået. Vel, vi kom hjem og det var rigtig godt vi forlod Japan i dag for aldrig er der set så meget sne i Tokyo som der var på landingsbanen da vi skulle afsted. Vi endte også med at være 1 time forsinket fordi de skulle ‘deice´flyveren, det er sjældent det sker herude i den retning.

Men vi havde den dejligste tur til Tokyo hvor vi fik set vores venner der bor i byen og de viste os rundt de gode steder og hvor man skulle spise. Man kan ikke sige, vi ikke har fået en på opleveren. Det er det fedeste sted ever jeg til dags dato stadig har været. Jeg vil anbefale alle det, men sørg for jeres børn ikke er for små. Jeg synes faktisk stadig Bella er lidt for lille til sådan en storbys ferie, da man går så mange kilometer og hun ‘orrrkeeeeej’ det ikke. Men hvis man er klar på at gøre det efter deres tempo, så har byen masser at byde på.

Jeg skal nok lave en lille miniguide til Jer💕 Nu vil jeg pakke ud. Det hader jeg til gengæld!

Go´søndag peeps.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKINCEUTICALS // UPDATE..