THE INSIDER GOES TO TOKYO (AGAIN)..

JEG SKAMMER MIG // JEG HAR OPDAGET EN HEMMELIGHED..

JEG ER SÅ KED AF DET det er virkelig min fejl… Jeg skammer mig ; ( Jeg har lige opdaget at N´age sender tilbud ud på mail, men kun hvis man har signet op til deres nyhedsbrev… What the what.? Hvordan kan jeg ikke ha´vidst det, det er mig en gåde. Jeg føler ellers jeg er ret opdateret, men da jeg pludselig hørte rygter om at N´age i denne mdr. havde TILBUD på min absolut yndlings behandling ‘Ultherapy‘ blev jeg så glad, for der er så mange der har spurgt ind til den og er oprigtigt interesseret i hvordan den foregår. Så yaaaaaay. Merry Christmas og Happy Chinese New Year til Jer alle.

Jeg er jo altid ude efter at give Jer en god deal og specielt når det kommer til noget der gør en smuk og yngre – than i´m all in for it 🤘🏼Det eneste du skal gøre er at signe up til deres nyhedsbrev så kommer du på ‘julemandens skønhedsliste’ og du vil med alle de andre ‘N’agesters‘ okay det er totalt et ord jeg selv har fundet på, men jeg ved bare at Lady Gaga har også et ord for sine fans (little monsters) og så tænkte jeg det lige ville passe i denne forbindelse 😂

Mange har spurgt mig, Jamen hvordan foregår behandlingen?
Behandlingen udføres af vores specialuddannede behandlere, der anvender det patenterede ultralydshoved til at varme de underliggende hudlag op. På den måde stimuleres huden til selv at danne frisk, ny kollagen og styrke de svage kollagene fibre. Smerteniveauet er svært at generalisere, men mange oplever det som en prikkende varme i huden. Vores erfaring er her, at smertestillende medicin med fordel kan tages før behandlingen Det gør seriøst ikke ondt, jeg trak næsten ikke en mine.

Behandlingen tager typisk 60 minutter – afhængigt af det behandlede områdes størrelse, og umiddelbart efter kan du fortsætte dagens gøremål. Jeg var frisk som en havørn da jeg gik derfra og ingen grund til at spise en ‘tudekiks’ jeg var klar parat dagen efter.

Resultatet vil oftest vise sig efter 6 måneder, efterhånden som de nye kollagene fibre dannes. 

Hvad kan Ultherapy gøre for mig?
Hamsterposer, kalkunhals og tunge øjenlåg er alle et resultat af, at vi med alderen mister elasticiteten og spændstigheden i huden. Med Ultherapy kan du modvirke tidens tegn og skrue din huds alder tilbage. Ultherapy er ideel til at løfte og opstramme huden i ansigtet, på halsen, décolleté samt på maven.

Særligt huden i ansigtet er et populært behandlingsområde blandt vores kunder, da det både er muligt at få et ansigtsløft ved at behandle hele ansigtet og at fokusere på mindre problemområder såsom øjenområdet eller underansigtet. 

Hvorfor kaldes Ultherapy “Hollywood-behandlingen”?
Ultherapy går også under navnet ”Hollywood-behandlingen”, da den oprindeligt blev udført på Hollywood-stjerner. Stjernerne efterspurgte et ”ansigtsløft” med et garanteret, risikofrit resultat, hvor de kunne være tilbage på skærmen samme dag. Af samme grund er Ultherapy i dag en af de mest populære behandlinger blandt vores ambassadører – men også blandt vores kunder, der har et travlt liv, hvor der ikke er tid til at blive hjemme på sofaen.

HER ER DET SÅ TILBUDDET KOMMER for signer du op til deres nyhedsbrev så får du:

Men man skal være signet op ellers kan man ikke modtage rabatten og den er altså værd at tage med, for gavekortet kan nemlig også bruges til andre behandlinger, f.eks. Restylaneetc. det kan dog ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre rabatter eller tilbud, hvilket jo er ret fair syntes jeg.

Du kan blive meget klogere på behandlingen LIGE HER jeg sværger på min Chanel taske dette er og bliver det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg ville så gerne have en behandling mere da jeg var hjemme til jul, men de ville ikke give mig den, for min hud og ansigt trængte slet ikke til det ( DAMN IT) jeg kunne med ét se end forskel efter et par. mdr og det har givet mig en virkelig skarp kant og trukket min løse hud tilbage på plads og det er jo bare win win for alle. Eller i hvert fald mig og mit trætte ansigt.

SIGN UP HER HVIS DU GERNE VIL GØRE NOGET GODT FOR DIG SELV ❤️

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE INSIDER GOES TO TOKYO (AGAIN)..