IF THE CHOO AIN´T BROKEN..

GONG CHI FA CAI..

Dress JASPER LIVING // Jeans ZARA // Shoes H&M // Bag ZARA // Sunglasses COTTON ON..

SÅ BLEV DET GRISENS ÅR Det skal jo også ske fra tid til anden, og det er ikke sket siden 2007 og kommer ikke til at ske igen før om mange år igen. I går var vi ude og fejre ´Year of the pig´ hos vores venner, man skal jo aldrig gå af veje for af veje for at fejre man har fri de næste mange dage og man kan drikke et lille glas kold vino.

YEAR OF THE PIG: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Du er født i Grisens år og dit element er Jord
Det kinesiske navn for Grisen er SHU.  Det tolvte og sidste tegn i den kinesiske dyrekreds.

De positive egenskaber:Kinesisk tegn for grisen
Gavmild, tolerant, galant, oprigtig, humoristisk, munter, omsorgsfuld, og egentlig meget intelligent.

De negative egenskaber:

Naiv, egoistisk, humørsyg, egenrådig og glad for smiger

De heldige tal for Grisen: 1, 3, 4, 5, 8, 16, 34, 41, 48

Generelle karaktertræk:
Personer, der er født i Grisens år, er de høfligste og mest ædelmodige i den kinesiske Zodiak. De kan også være temperamentsfulde og impulsive. De besidder en stærk vilje der ikke kan ændres eller knægtes, en indre styrke, umuligt at overvinde. Personer fra Grisens år vil arbejde på en opgave indtil den er fuldført. De har en fantastisk evne til at blive ved med noget. Personer fra Grisens år er evige studenter og er meget ærlige på alle områder.
Personer, der er født i Grisens år, er de høfligste og mest ædelmodige i den kinesiske dyrekreds.

Du er vellidt for din ærlighed og kærlige karakter, og når andre forsvinder, er du der ofte for at tilbyde din støtte.
Du er forbeholdent i det første møde med fremmede, men som tiden går, og du let ved at vinde andres tillid, hvor de vil opdage en livlig og varmhjertet person.
Selvom din kreds af venner og bekendte er stor, er det dog kun dine nære venner, som deler dine inderste tanker og følelser.

Til din karakter, er der tilknyttet en uskyld og naivitet som er kombineret med en iver for nye steder og oplevelser. Sommetider fører denne karakter dig ud på dybt vand, når du uforvarende kommer til at sige eller gøre noget forkert, men ikke oftere end du er tilgivet, da det ikke er dit formål at gå ud at såre nogen.
Du er ikke en hævngerrig person, og hvis nogen har udnyttet dig, har du en tendens til at trække dig tilbage for at reflektere over det problem og beskytte dig selv, og hvor du som regel finder en konstruktiv måde at reagere på.
Der hører også en tolerant og fredelig side til din karakter, og du giver andre deres ytringsfrihed, da du ikke ønsker at forårsage eller være genstand for splid og strid. Dette er ikke udtryk for en svag side.

Det var lidt om ‘Grisens år’🐷🐽

CONG CHI FA CAI TIL ALLE ❤️

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IF THE CHOO AIN´T BROKEN..