TRÆN DINE ARME TYNDE OG TONET PÅ 4 MINUTTER..

9 SWEATSHIRTS DU IKKE KAN LEVE UDEN..

JEG KAN IKKE LEVE UDEN En sweatshirt. Så sent som i dag har jeg købt en ny, og jeg mangler slet ikke flere i mit skab. Det er faktisk lidt omsonst, men jeg elsker at være comfy, om det er at have kjoler på eller en stretch/flexi kvaliteter på mit korpus, så er det lige mig. I liiiiiike it.

Derfor har jeg fundet mine 8 favoritter hvis jeg skulle shoppen noget mere (og det skal du ikke Riksen) du er i shoppe stop, for du er en selvstændig erhversdrivende nu og de kan ikke bare gå og klatte pengene væk, du har regninger der skal betales og munde der skal fodres.

GUL NEW YORK // GRÅ LÁMORE. // GRÅ FRIENDS..

ROSA HÆTTETRØJE (FÅS I 8 FARVER) // BABY BLÅ MED FLÆSER // GRÅ MED FRYNSER..

LYSERØD  // BLOMMEFARVEDE HÆTTETRØJE // MØRK BEIGE SWEATSHIRT..

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRÆN DINE ARME TYNDE OG TONET PÅ 4 MINUTTER..