WEEKEND WEEKEND WEEKEND..

VI KAN SGU STADIG…ELLER // TANTE BLÅ OG TANTE GRØN PÅ TUR..

Kjole INNIKA CHOO // Clutch SHRIMPS // Sandaler ZARA..

TRÆBENET BLEV SVUNGET IGÅR hold nu kæft hvor er jeg bare blevet gammel. Vi gik ud i går for at drikke lidt drinks og høre noget god musik. Vi endte med at mødes med nogle af vores drengevenner herude, hvor jeg troede konerne var med, det var de så ikke, så det blev Nansen og jeg, drengene, et øltårn og noget med noget live asian musik og en bar der mindende om noget der kunne være i Jomfru ane gade. Vi startede ellers med Singapores fine rooftops, og fancy drinks og langsomt arbejdede vi os ned til ‘sølet’ 😛

Ej, der er Nansen og jeg heldigvis ret ens, vi er begge til at slå søm i og spise i pølsevognen, så bliver det ikke mere fancy💕 I dag der lignede vi dog nogen der havde fået slået søm i hovedet, for damn mit hovede gjorde ondt. Da vi ikke var til pænt brug, der besluttede vi os for at tage til Sentosa og ligge på én af vores Beach clubs for at få lidt varme og bare se ømme ud😂

I aften skal den bare stå på Indisk mad i vores lokale foodcourt og en sen shoppingtur, da Nansen har nogle ting hun gerne vil have med hjem. Der skal ikke være alkohol involveret OVERHOVEDET……… Men HEY, husk lige at følge mig på insta på @Rikkemay, det ville være så hyggeligt❤️

Håber I får den lørdag i drømmer om, om det er på sofaen eller på ‘klubben’ med tøserne, mens i twerker til HANSON´s Mmmmbop. What ever floats your boat, så håber jeg i får det sjovt.

Kys fra Singa

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND WEEKEND WEEKEND..