DA JEG MØDTE MIT STORE IDOL

MANDAG DU KOM MED GLÆDE..

LÆNGE VENTET Min veninde Maria rejste i går hjem til O´ense og til hendes to små piger der havde savnet hende. Jeg er totalt bagud på indlæg og på emails, så det vil jeg bruge min mandag på at indhente alt det man kommer bagud med, når man har gæster.

Det har været så skønt at have hende her i 5 dage, og fantastisk jeg fik mulighed for at vise hende Singapore og hvor jeg har boet i snart 4 år. Man ved jo aldrig hvad fremtiden bringer og om man ikke er her næste år, så er det med at vise det frem mens man kan ❤️ Min anden veninde Nanna har jo også lige været her, så med 2 der lå så tæt på hinanden så har man virkelig fået set Singapore 😛 Jeg vælger heldigvis heletiden steder jeg selv mangler at se, for ellers går man lidt kold i det🙌🏼

Glædelig mandag til ALLE 💕

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DA JEG MØDTE MIT STORE IDOL