3 GLUTENFRIE OPSKRIFTER // PALEO GLUTEN FREE EATS..

DA JEG MØDTE MIT STORE IDOL

JEG HAR ALDRIG HAFT ET IDOL FØR jeg er ikke vokset op med at være forelsket i stjerner, om det var indenfor musik eller TV. Jeg forstod ikke hvorfor alle tøserne gik helt amok da TAKE THAT gik i opløsning, da jeg ikke havde ‘givet mit hjerte’ til nogen på den måde.

Men da jeg så at INNIKA CHOO kom til Singapore og skulle lave en POP UP der var jeg helt solgt. Jeg vidste bare jeg skulle derhen og da hun skrev til mig om jeg ikke kiggede forbi, der var det jo 100% bestemt❤️

Jeg fik taget nogle billeder med hende og hun var bare den sødeste. Jeg har fulgt hende i mange år og også set hende i lufthavnen på Bali før, men aldrig talt med hende. Hun er vitterligt bare den smukkeste inside and out. Elsker min veninde Maria kunne tage disse billeder af hende og jeg. LIFE GOALS.

Jeg havde selvfølgelig taget min INNIKA CHOO kjole på, så jeg kunne være lige så fin som hende. Jeg har vist den før HER og HER.

Find hendes fine tøj HER.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 GLUTENFRIE OPSKRIFTER // PALEO GLUTEN FREE EATS..