#BRYLLUPthebook

TOUR GUIDE // MIT NYE JOB ..

NÅR RIKSEN VISER BYENS PYNT FREM Der kan nu købes billetter til ‘Le grand Singapore tour’ så man kan komme rundt og se byens ‘flotte’ pynt! Normalt der rejser dem fra D´angleterre hele vejen herud for at finde inspiration til deres julepynt. Jeg tror godt de kan spare billetterne i år. Alle årene herude har det bare været SÅ smukt, og så vågner man op en dag i Oktober (YES. Oktober) til det her… Holy Moly!

I MORGES der var Camilla og jeg ude for at gå vores maaange km morgentur, og havde den vildeste griner over Orchard Roads pynt. Vi kører Disney tema og det er jo ikke fordi jeg ikke elsker Disney, men der er bare ting der skal blive i Disneyland og det her er én af de ting. Det ser sgu lidt gøgler agtigt ud, men alle andre elsker det sikkert, så det er nok bare os der ikke fatter hvor jule-agtigt deres pynt er i år! Det er jo Asien og man undres bare flere gange om dagen, generelt.

VI BLEV LIDT NOSTALGISKE Da det er Camilla´s sidste dage i Singapore, om kort tid rejser/flytter hende og hendes familie tilbage til Danmark – vores anden veninde Stine, hende og hendes familie, de har også besluttet sig for at rejse hjem igen, så vi ‘mister’ 2 ❤️-veninder. Det bliver super hårdt. Jeg kan ikke sige Singapore uden jeg siger Camilla & Stine, så mit hjerte bliver tungt når jeg kommer tilbage fra Juleferie.

But that’s the name of the game, som der var en der sagde til mig. Og det er jo nok meget rigtigt! Men en ting der ikke er rigtigt og det er ‘friends come and friends go’ for de her er kommet for at blive💞

Men hvis der er nogen der mangler en tourguide så ringer i bare, jeg står klar. Jeg er skide god til at lyve om facts og årstal, så jeg skal nok gøre det til en underholdende tur. Kan spices op med noget Happy Hour😛

Glædelig mandag ladies (og gents) vi ses sgu snart.

XX
R

Foto: Camilla B💓

2 kommentarer

 • Hvem arbejder du for i Singapore? Er det et dansk firma eller lokalt? 🙂 Arbejder selv i udlandet for Spies, så spændende at se andre “varianter” af det liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg arbejder ikke for nogen, jeg har mit eget firma ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#BRYLLUPthebook