JEG GLÆDER MIG HELT VILDT // SKINCEURICALS PRODUKTER..

CHOP CHOP // NEW HAIR DONT CARE..

ENDELIG SKETE DET Jeg har snakket om det såååå længe jeg ville klippe mit hår kort, og jeg har bare ikke turde. Jeg ved ik hvad det er med mit hår, men jeg er bare opdraget af min far med piger SKAL have langt hår (sorry daddy) men jeg trængte bare til noget frisk og noget nyt. Måske lidt klippe alt det ‘dårlige’ væk og starte på en frisk. Jeg hopper ind i 2019 med nyt hår og nye forhåbninger om en bedre fremtid❤️

Jeg blev klippet af Mie fra THE CHAIR og stylet med ID HAIR produkter, jeg er bare så lykkelig for håret, og jeg undskylder for billedet er en anelse ringe, men lidt svært at tage billede af sit eget hår – det ligner jeg har en giga hånd ; )

Det er bare nemmere at fønne og style, og så er det ikke så tungt. Jeg orker faktisk ikke den kamp det er at tørre mit hår hver gang, jeg er bare ikke mentalt parat til det.. Haha!

Så nu er jeg en forbedret udgave af mig selv, og jeg håber jeg bliver endnu gladere for det end som da jeg valgte at klippe pandehår. Det har nok været den dummeste beslutning i sin tid, og min veninde sagde det bare til mig inden vi gjorde det. Men hvad er det man siger? Lesson learnt😂

Håber i får en dejlig i aften i julefrokostens tegn.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG GLÆDER MIG HELT VILDT // SKINCEURICALS PRODUKTER..