MAKE UP ERASER // VERDENS MEST IRRITERENDE GODE RENSEKLUD!

NÅR MAN BARE HAR LYST TIL AT KRADSE ØJNENE UD PÅ SIN MAND OG ALLE ANDRE..

ARGHHHH Jeg er så rasende (undskyld farfar) det har jeg været siden jeg stod op. Jeg har været eddikesur, og bare hadet alle omkring mig. Jeg gik hjemme fra i morges bare for ikke at blive uvenner med nogen, da jeg skulle til kiropraktor kl 9.00 og kom først tilbage kl 13.00 da jeg havde gået vreden væk med mine 10 km i benene.

Havde bare lyst til at kradse øjnene ud på M, for noget han ikke havde gjort. Det gik så op for mig, jeg havde en bums på balden, lyst til M&M´s og følte mig en anelse oppustet. Så jeg burde nok bare være gået ned for at købe nogle Libress 😂 Jeg gik dog ned og fik vasket mit hår hos AVEDA der tænkte jeg der var helle for jeg blev sur på nogen. Det lykkedes heldigvis at holde mig selv munter, men man kan heller ikke være sur efter man har spist en Magnum man selv har dekoreret, så er man et skarn ; )

I dag står den ikke på det vilde, ej hellere i weekenden. Vi skal måske ud og spise i morgen, men det er ikke fastlagt. Vi har Bella´s farfar på besøg, han skal være her i 3 uger, og nyde varmen lidt. Så vi finder på noget alt efter hvad han lyster. Tror dog vi napper en brunch i morgen tidlig, jeg elsker brunch, men de andre gider aldrig, de vil altid bare sidde og spise morgenmad foran TVét. Boooooring.

Det er dinner tid her, og den står på ovnstegtkylling, smør kartofler, kålsalat med avokadomos og ristede mandler, hummus og grøntsagsstænger PLUS Bearnaise sovs – det kan man aldrig leve uden. Rigeligt med sovs. Uhhhm, bliver allerede sulten.

Håber I får den weekend i ønsker Jer❤️

Kys

R

2 kommentarer

  • Tina

    Den med at gå væk, når man er sur, den er som regel go:-)
    Og vi har heldigvis lov til at være alle følelser, også sure, rasende, vrede.
    Herhjemme, der elsker jeg det sociale og også brunch, men de andre stemmer også for brunch foran kukkassen.
    Jeg gør derfor det, at jeg laver en mega lækker brunch og bliver hjemme.
    Så må jeg ud alene, eller med en veninde.
    Ønsker jer nogle gode dage med farfar:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Tusinde tak Tina, og ja du har ret, jeg må gå ud og spise brunch med veninderne i stedet, nu hvor familien ikke gider ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKE UP ERASER // VERDENS MEST IRRITERENDE GODE RENSEKLUD!