4 PAR STØVLER DU IKKE KAN UNDVÆRE TIL DENNE VINTER..

KEJSERENS NYE KLÆDER // MØDET DER GIK BEDRE END FORVENTET..

Kappe BLAIRE //  T-shirt H&M // Bukser H&M // Sandaler CHANEL..

JEG ‘SNØD’ DEM SGU Jeg fik dem til at tro jeg kunne noget 😂 Ej, det er gaassss, det kan jeg jo også.. Tror jeg nok.. Men summa summarum, Jeg er så glad i dag, mit møde gik bare skide godt med hele bestyrelsen fra Ronald McDonald Fonden her i Singapore – aldrig har jeg følt mig mere end som Beyonce. De lyttede virkelig til mig, og til alle de råd jeg kom med blev noteret og der blev spurgt rigtig meget ind til de forskellige ting jeg foreslog. Bare fedt man føler man kan være med til at gøre bare en lille forskel.

Jeg er nu officielt med ombord på deres fundraising team, hvor jeg skal være med til at skabe ‘brand awareness’ og finde nye muligheder for at samle penge ind. Noget der fuldstændig chokerer mig er, der ikke er særlig mange der kender til det her. WHAT. Jeg troede alle kendte til Ronald McDonald Fonden, men det gør de altså desværre ikke, og det skal jeg være med til ❤️ Livet er godt. Man skal huske at tage de små sejrer med i alt det dårlige som livet byder en.

Desværre modtog jeg efter mødet en besked fra hospitalet at én af ‘vores’ børn er gået bort. Det er bare så trist altså! Så skal man virkelig minde sig selv om, man skal værdsætte det man har, og kigge op fra mobilen fra tid til anden.

Jeg håber I har en dejlig mandag hjemme i Danmark, jeg ved den findes ; )

XX
R

1 kommentar

  • Henriette

    Hvor er du sej! You make a difference ❤️ Og hvor ser du bare lækker ud…kh Henriette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 PAR STØVLER DU IKKE KAN UNDVÆRE TIL DENNE VINTER..