HAPPY HALLOWEEN LADIES...

ALLE DE TING DU IKKE KAN LEVE UDEN // MIN SHOPPING SPREE DE SIDSTE MÅNEDER..

DE SIDSTE PAR MÅNEDER  har jeg bare fundet mange fine ting. Jeg elsker jo at have en strik på eller en varm trøje, men det kan jeg ligesom ikke her, noget jeg savner SÅ meget. Jeg prøver at sige til mig selv ‘ har du virkelig brug for denne ting Rikke‘ det var noget min mor altid sagde til mig (eller stadig siger… tak mor for at ødelægge min shoppe glæde😂) Jeg har linket til de ting der er røget i kurven de sidste par mdr. håber I kan finde inspiration ❤️

//

SHIMMER ØJENSKYGGE FRA H&M jeg går ikke meget med øjenskygge, men hvis jeg gør så er det bare lidt shimmer. Derfor er denne fra H&M helt perfekt.

MICKEY MOUSE BY H&M Jeg kunne ikke stå for denne hættetrøje i går, da jeg gik på Orchard Road, og hvis der er noget vi er glade for i vores familie, så er det hættetrøjer. Eller det vil sige Bella & Jeg❤️ Jeg har selv taget den i en str. Large da de er små og Bella har fået en XS så stor en pige er hun nemlig nu.

BEDSTEFARTOP I HVID Det kan man ikke leve uden. Jeg elsker når Khloe fra Kardashians har dem på, det er så pænt til hende – man kan havde dem på under en kjole eller til et par jeans. Jeg faldt over den i hvid i H&M og den måtte med hjem. Kvaliteten er SÅ lækker.

BEDSTEFARTOP I SORT Okay, jeg kunne ikke stå for den i sort, så den kom med hjem i dag ; )

ADIDAS ORIGINALS YUNG 1 SNEAKS Dem her har jeg set på længe, men de har været udsolgt med det samme, hver gang de er kommet online. DAMMIT.. Derfor slog jeg til og jeg har ikke fortrudt det ét eneste sekund. Okay, jeg er lidt i tvivl om de måske er for små, men det må mine tæer bare leve med – siger hende der er uddannet i sko!

BLAIRE KAPPE Min kæreste spurgte mig forleden, hvornår jeg havde nok kapper og om jeg ikke snart var nået et loft. Mit eneste svar var bare ‘man kan ALDRIG’ have for mange kapper. ALDRIG!

BIKER STØVLER FRA ZARA Jeg har de sidste par år ledt efter de perfekte vinterstøvler, og jeg har aldrig formået at finde dem. Nu fandt jeg dem endelig og de er fra ZARA og er i skind.

STRIK FRA H&M Jeg frøs så skide meget da jeg var i Sydney, vi igen måtte ud og købe varmt tøj til både Bella og Jeg. Jeg troede faktisk jeg havde pakket nok, men det havde jeg så ikke… Mega træls! Jeg fandt en der minder om den her, men den her er i cashmere, og det er ikke 100% den.

SNAKE STØVLET Jeg har vitterligt kun ét par støvler til at gå ud i, når vi taler om Danmark og koldt vejr. Jeg har ingen fancy støvletter at tage på – og slet ikke nogen der er sådan smarte i det. Jeg er jo gået lidt bag om dansen efter jeg er flyttet til varmen, så da ZARA lavede disse, så blev jeg helt varm om hjertet, og jeg overvejer at købe dem i sorte også.

FRAKKE MED KRYDSET LUKNING FRA ZARA Denne jakke købte M til mig, da vi var i Brussels, da han godt kunne se jeg (igen) frøs – selvom jeg kom med 30 kg bagage til en weekend, så havde jeg igen pakket forkert. Den fået i flere farver, men jeg hoppede på den lysegrå.

THE NEW MIE DRESS FRA JASPER LIVING Nok den kjole jeg har fået flest kommentarer på, da jeg i weekenden postede den på Insta 🎀 En MUST HAVE i garderoben om det er vinter eller sommer.

Så har jeg vidst afsløret lidt for mange køb over de sidste par mdr. så må hellere stoppe – jeg kan kun håbe på M ikke læser med 😬

Klem fra Singa

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY HALLOWEEN LADIES...