JEG FØLER MIG SNYDT..

DE 10 BEDSTE TING JEG HAR GJORT FOR MIG SELV..

JEG ER NOK I DET TÆNKSOMME HJØRNE Men det har aldrig skadet nogen. I dag havde jeg sådan brug for, bare at hoppe på en bus uden en ide om hvor den tog mig hen, den seneste tid der har livet styret min retning, så ville tage kontrollen tilbage. Jeg har snakket om det i 3 år og aldrig fået det gjort, men jeg bliver nødt til at leve efter mine egne nye vise ord, aldrig at sige ‘næste gang’. Okay, jeg burde nok ha´planlagt det lidt bedre eller kendt ruten bare en lille smule. Jeg endte på en endestation langt bort i stand, med ingen anden udvej end at tage præcis samme bus tilbage. HA! Så meget for min eventyrsrejse.

Men fik tænkt lidt over livet, og hvad jeg er mest glad for jeg har gjort for mig selv, hvad der har betydet mest for min udvikling jeg har gjort for mig selv, og når man gør noget for sig selv, så ender det også med at gavne andre på vejen.

De 10 bedste ting jeg har gjort for mig selv

#1. Startede på psykolog da min far gik bort. Klart det bedste nogensinde.

#2 Da jeg fik lavet mit brystløft hos Akademikliniken. Jeg er så glade for mine nye, små, perfekte bryster. Haha!

#3 At jeg selv tager på mine solo ture til Danmark, Bali, USA, Skanderborg etc. Det betyder meget for mig, jeg har min egen identitet og frihed, som mange desværre ikke har, og bliver tvunget til at blive i de sure pligter, fordi deres omgivelser ikke tillader dem tid til at være dem selv.

#4 At jeg fik Bella som 26 årig, og jeg i dag næsten har en selvkørende pige på (almost) 10 år, man kan snakke med og lave hyggelige ting. Jeg har vundet lotteriet.

#5 At vi flyttede til Singapore. Ultimativt den bedste beslutning ever. Ville gøre det hele om igen in a heartbeat.

#6 At jeg blev ambassadør for N’age for 1 år siden – det boostede ens selvtillid, når man ser sig selv over hele Danmark på posters, reklamer, roll ups mm❤

#7 At vi købte kagehuset i sin tid i Gentofte. Damn jeg elskede det hus altså, hvis vi ikke var flyttet så havde vi aldrig solgt det. Det var alt hvad vi drømte om, og det nager mig, vi ikke så det mens vi boede der. Jeg hylede den dag vi skrev under på købet, for jeg ville hellere bo i lejlighed, jeg var ikke klar til hus. Møgunge. Godt han holdte fast i det var det eneste rigtige for os.

#8 Mit år i USA da jeg var 16 -17 år, jeg havde aldrig troet, det ville betyde så meget for mig i livet fremover, som det har gjort.

#9 At jeg fik min egen klumme i ChriChri, det har åbnet en del døre for mig, så det er jeg Christiane taknemmelig for, det har været dejligt at kunne dele sine tanker med lidt flere læsere end kun dem man har på bloggen.

#10 At M og jeg har holdt hinanden ud i 12 år nu, og jeg gav ham mit nummer en mørk December aften i 2006  på Hotel Skt. Petri – Bar Roughe ❤ Og vi heldigvis elsker hinanden mere end vi synes hinanden er trælse. Det er alligevel en kunst ikke bare at rive hovederne af hinanden.

Dejlig dag i Danmark

XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG FØLER MIG SNYDT..