EARLYBIRDS // FOTOSHOOT..

10 TING DER GØR MIG..

DET ER DE SMÅ TING DER TÆLLER Og det er dem i livet man skal holde fast, det er dét jeg prøver at huske mig selv på og give videre til Bella når livet bliver lidt surt, som det ret ofte kan, når man bare er 9 år. Min farfar er nok den klogeste menneske i mit liv, og han er så positivt et menneske, med det fineste sind, han vender altid den anden kind til. Det er en egenskab jeg prøver at adapte, for kan man det, så ser man verden på en anden måde. Derfor har jeg prøvet at finde 10 ting der gør mig… glad ❤️

For nogen kan det virker helt skørt de ting jeg har valgt på min liste, men jeg har valgt de små ting, der kan blive til noget større, og det er der lykken ligger.

♥♥♥

#1 Den ultimative er en isblå himmel og luften der bider i halsen, så man ved man lever, det kan man godt blive i tvivl om fra tid til anden. Det gør mig lykkelig.

#2 Det får mit hjerte til at boble, når jeg ser Cat gravid. Aldrig har jeg set én der ser kan se så smuk (og glad) ud gravid, jeg selv rendte seriøst rundt i jersey der var stretchy så jeg kunne spise mine veninde Kathrines speltboller 😂 ikke så mange trendy outfits. Jeg tror VERO MODA I Amager Centeret havde en god kunde i mig👅

#3 Det gør mig mega begejstret ved tanken om der snart er en kasse på vej til mig, med produkter fra mit nye yndlingsbrand Nterinterior hvis I ikke kender det, så skal I virkelig tjekke det ud ❤️

#4 Det varmer mit hjerte når jeg høre Lukas Grahams nye sang Love Someone, det er en rigtig skøn sang. Musik har altid betydet meget for os derhjemme, og hvis vores familie skulle ‘genopstå’ i 2018 så var det sådan en sang vi ville høre.

#5 Det gør mig mega glad vi lige har booket en tur tilbage til Sydney i oktober. Tror vist der en der skal tilbage til Bondi Beach og kigge på …. havet… 😂

#6 Det gør mig sindssyg stolt min veninde har lavet dette brand ROCHELLE You go girl!

#7 Det gør mig glad jeg har fået en kjole navngivet efter mig ‘The Rikke Dress‘ Proud 🌸

#8 Det giver mig ‘optur’ ved tanken om, mine veninder måske rammer Bali i Februar måned, med alle deres børn, og Bella og jeg har planer om at tage over og kramme på dem (altså når deres jetlag er ovre. haha)

#9  Det giver mig mod på at skrive videre, når jeg ser Emily Salomon fejrer 9 års fødselsdag på bloggen, hun er klart en af mine store idoler på mange fronter. Både på hendes skriveri, hendes ynde og hendes personlighed. Hun gør mig til et bedre menneske når jeg er sammen med hende, og sådanne nogle mennesker, skal man omgåes noget mere med. TILLYKKE med fødselsdagen søde 🎂

#10 Lykkeglimt. Når jeg sidder her med min kæreste og ser Toppen af poppen og han ikke har været hjemme i 17 dage, men når han så er her, så er det som om han aldrig har været væk❤️

DET er lykke 💎

💋

4 kommentarer

  • Lækker post, der gjorde mig glad 🙂 Og også lidt jaloux, for jeg vil også tilbage til Sydney nu 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Så fint, og du er max lex i den kjole- skal se om jeg kan finde nogle moneter til sådan en smuk sag-hav en dejlig dag

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EARLYBIRDS // FOTOSHOOT..