3 DAGES TEKSTILER PÅ EN FESTIVAL..

SOMMEREN BØD PÅ LIDT AF HVERT..

MAN KAN IKKE SIGE vores sommerferie har været kedelig, den har også været enormt sørgelig, men sjovt har det også været og det skal man huske at minde sig selv på, når det går ned af bakke. Jeg har fundet 9 billeder, der dokumenterer hvad jeg/vi har lavet.

Mit liv i billeder:

Billede # 1: Da vi boede i vores byhus i Skanderborg, der havde vi verdens sødeste nabo. Han hed Hans Erik, og ville bare så gerne være med på vores billede – og snakke med 3 unge damer som han sagde❤

Billede # 2: Fik et takkekort af Emily Salomonsen, fra hendes bryllup sidste år. Det er aldrig for sent, jeg ved hun normalt er meget punktlig..Med ALT.

Billede # 3: Blev genforenet med min kæreste efter en hel mdr. vi ikke havde set hinanden. Det gør vi aldrig igen. Det har vi aftalt. No more.

Billede # 4: Sendte Bella på sommerferie på fyn, hvor min farfar hentede hende på hovedbanegården. Så sødt altså.

Billede # 5: Været semi blue over hvordan livet har været de sidste 4-5 mdr. og man bare ikke rigtig kan gøre noget andet end at følge med, og prøve at komme igennem det hele på den bedste måde.

Billede # 6: Overraskede min værtsmor i Kentucky, som jeg ikke har haft set i 15 år. Det var de dejligste 5 dage, hvor vi bare fik hygget og snakket rigtig meget. Det gør jeg igen næste år, så længe hun lever, det har jeg lovet hende.

Billede # 7: Slikket sol i Nordhavn, sammen med de andre 700.000.000 mennesker. Det blev faktisk for meget med alle dem der besøgte Havnen, for mange glemte altså at vi boede der, og vi ikke kun var der for at feste, og når klokken var 00.30 og vi alle prøvede at sove, så var vi nok ikke så meget interesseret i folk spillede musik foran vores vinduer. Hilsen hende den sure kost.

Billede # 8: Kiggede på Bella og hendes kusine Josephine lege i vandet, dag ud og dag ind. Jeg var også med fra tid til anden, men som jeg har skrevet før, så er jeg mega bange for åbent hav, da der kan komme hajer.. ALLE steder. Selv i en svømmehal. Og sådan er det!

Billede # 9: Var på datenight med min kæreste, på The Silo i Nordhavn, nok en af de bedste steder jeg har spist længe. Hvis man ikke har været der før, så skal man altså prøve det.

Hvad har I lavet af spændende ting denne sommer??

Den næste tid står vitterligt i familiens tegn. Vi har brug for bare at sidde på skødet af hinanden de næste mange uger, og bare kramme. 2 dødsfald på 4 mdr. det tager alt god energi ud af en, og jeg føler honestly ikke jeg har noget af gi´af, det skal nok komme igen, men der skal lige lades op på batterierne.

Kender I det?

 

3 kommentarer

 • Sara

  Jeg håber at den kommende tid kommer til at være lidt god ved jer – det må sgu være på tide. 💕
  Forøvrigt, det kan være at du lige skal rette det fra “værstmor” til “værtsmor” – det giver ligesom lidt forskellige konnatationer. 😘😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hahahaahaha. Det kunne hun også være til tider, men det var mest fordi jeg var en lorte unge ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Ja, så kan man jo ikke rigtig bebrejde hende. 😜😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 DAGES TEKSTILER PÅ EN FESTIVAL..